Bildirim
işlem fazlalaşınca mouse yukarı aşağı gitmiyor
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu sistemin kanırmasından kaynaklanıyor. Sisteme çok fazla yük benince belllek yetersiz geliyor. -
evet bence de bellek yetersizliğinde kaynaklanıyor...
ayrıca sistemde cok fazla acık program varsa da olur... orneğin yakın zamanda ace codec pack kurdum tam surum kullandıgım zaman sistem cok kasıyordu ve aynı seyler oluyor... -
arkadaşlar ben bu makineyle daha önceden aynı anda hem mp3 dinliyor hem football manager 2005 oynuyor hem de fm'nin bekleme aralarında internette takılıyordum,hiç problem yoktu.laptop alınca bi 4-5 ay hiç kullanmadım.ondan sonra herşeyi yeniden yükledim böyle oldu..ekran kartım bozuk onla bir alakası olabilirmi acaba? -
evet bende de eskıden cıkmıyordu...
ben bu sureklı arka planda acık olan programları yukledıkten sonra oldu bu... sende de boyle seyler varsa onlara bır bak ıstersen..
gorev yöneticisi/performansa bir bak istersen bellek durmun ne sistem normalde de kasıyor mu... -
harddisk i bak derim. bad sektor olusmasin... ok.
-
nasıl yani
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eventsetinformation advapi32.dll hatası
- laptop power tuşu olmadan açma
- lenovo z500 ekran parlaklığı sorunu
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- modem açık ama wifi görmüyor
- telefon şarj olmuyor
- iso dosyası nedir
- zyxel modem kurulumu
- mavi ekran hatası
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X