Şimdi Ara

İşlemci alcam yardım ederseniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana fikir verin benim bilgisayarım 5-6 senelik filan.
    bende pc mi güçlendirmek istiyorum hem pc de ekran kartıda yok.
    Pc ye hem işlemci hem ekran kartı hemRAM alıcam bana ne önerirsiniz ayrıca anakart kabul ediyomu vs. sölermisiniz

Özelikleri
    işlemci:İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 1.80 GHz
    RAM:1.00 GB
    Sistem Türü:32 Bit
    Anakart markası: MSI G31M(MS-7379)

PSU: Ac input:115\230W 50\60 Ghz 7.5\5A
    Output Power:300W Böyle yazıyor psu da yeterse yetmezse ne kadar olcagını söleyin hall ederiz.

EKONOMİK DURUMDA İYİ DEGİL ONUDA KATALIM :)

• Kardeşim durumun iyi değilse bu bilgisayara hiç yatırım yapma ilerde durumun iyi olunca sana 800-1000 TL arası iyi sistem kurarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

Kardeşim durumun iyi değilse bu bilgisayara hiç yatırım yapma ilerde durumun iyi olunca sana 800-1000 TL arası iyi sistem kurarız

Bencede ilerde daha mantıklı olur. Çünkü hem LGA775 sıfır işlemci stoklarda kalkıyor.. Ha ben şimdi upgrade edip kullanmak istiyorum dersen ikinci el core 2 duo E6550 ve ATI HD 4670 tavsiye ederim .. Yinede sen bilirsin.
  • quote:

Kardeşim durumun iyi değilse bu bilgisayara hiç yatırım yapma ilerde durumun iyi olunca sana 800-1000 TL arası iyi sistem kurarız

Peki yatırım yapmaya kalksam ne kadarı bulur tahminen..
    Bide ben online bi oyun oynuyorum Darkorbit diye Web tabanlı oyun o çok kasıyor ekran kartı Ram alsam kasmayı önleyebilirmiyim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: samo55

quote:

Bide ben online bi oyun oynuyorum Darkorbit diye Web tabanlı oyun o çok kasıyor ekran kartı Ram alsam kasmayı önleyebilirmiyim ??

Bu sisteme 2.elden yatırım yap. 1 GB DDR2 ram+core 2 duo+HD 4670 kombinasyonu iyi olur . Buda 180-200 ' ü bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samo55

quote:

Bir miktar evet işlemci olarak core duo ram birde ekran kartı alın demek isterim ama psuda değişmesi gerekiyor.Hemen hemen 200-250 TL gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesör Extreme -- 1 Eylül 2012; 20:16:33 >
  • kardeşim bütçe az ise..ramlerin 2gb olması hatta 3 gb olması seni bayağı rahatlatacaktır..6000 serisi birde işlemci bayağı bir şeylere ilaç olacaktır.ekran kartı için ise onuda kalan parana göre bakmak gerekecek..512 mb 9600-9800 leri 80-90 tlye rahat alırsın aklında bulunsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.