arkadaşlar... sistemim aşağıdaki gibi... ağustos ayında ... işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum.. buna bağlı olarak anakartıda değiştirmek zorunda kalıcam gibi gözüküyor... görüşlerinizi alırsam çok sevinicem.. hangi işlemciyi almalıyım sizce 150 ile 200 dolar arasında bütçem var.. anakart için 50 ytl daha çıkarabilirim. ve şu an ki anakartımı ve işlemcimide satabilirim
amd 3500 venice+ asus a8n sli premium
ewt. anakart bende onu düşünüyorum ama... işlkemci daha iyi bişi olabilir herhalde ya. kendimi kasarım ama işlemci birazdaha iyi olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: kurshun
ewt. anakart bende onu düşünüyorum ama... işlkemci daha iyi bişi olabilir herhalde ya. kendimi kasarım ama işlemci birazdaha iyi olması lazım
he o zaman tabiki 3800x2
biraz bekle en uygun işlemciyi al am şimdi alırsan amd x2 3800
150-200 $ bütçem var diyo anakartta olursa en fazla 250 $ diyor siz X2 3800 diyorsunus bu işlemci sadece 320$+KDV ilahi varya 3500+ fıstık gibi işlemci işte fiyatıda güsel hatta dahada düşecek
quote:
Orjinalden alıntı: isomania
150-200 $ bütçem var diyo anakartta olursa en fazla 250 $ diyor siz X2 3800 diyorsunus bu işlemci sadece 320$+KDV ilahi varya 3500+ fıstık gibi işlemci işte fiyatıda güsel hatta dahada düşecek
ağustos ayı içinde alacam diyor... şimidi 320$ olabilir ama 27 Temmuzdan sonra 169 dolar olcak
temmuzdaki inidsirimdlerde... 160 dolar gözüküyor... 3700x2 onu almayı düşünüyordum... ama bilemicem tabi ordaki indi rimler olursa... 3700+x2 aalırım..
kotiledon ... doğru sölüyor... ben o yüzden ağustosu bekliyorum indirimler için... b-hem belkide dolarr birazdaha uygun hale gelebilir 170 dolar... işlemci.. anakart 130 dolar civarında değilmi?
170 dolar işlemci.. 130 dolar .. anakart desek 300 dolar girer ama olsun iyi sistem olucak
170 dolar işlemci.. 130 dolar .. anakart desek 300 dolar girer ama olsun iyi sistem olucak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme