Arkadaşlar haziran gibi ben intel dual core 2.8 almıstım anakart da Asus P5WD2 premium simdi arkadaslar bi bilgisayar daha toplıycam fakat sımdı ıslemcıler falan azdı amd atak yapıyo ınte dual core 2 cıkarıyo sımdı arkadaslar arasında karar veremiyorum oyun olarak : Most Wanted NFS , Rakion vs vs cok grafik yormayan oyunlar oynuyorum aslında sadece rakion oynuyorum... Onemlı olan Dream Weaver kullanıyorum Photoshop macromedia vs vs bide program yaziyorum onun dısında bısı kullanmıyorum amd daha mantıklı gelıyo fakat tavsıye edebılecegınız bı kac sey warsa yazarsanız Anakart ve işlemci sevinirim " Ozellıgını de yazarsanız sevınırım" tesekkurler
6600 + gigigabyte quad6
intel 6400 işlemci 240 $ civarı Asus p5b veya p5b deluxe / p5w 170-230-250 $ arası veya Gigabyt ds3, ds4 vs http://www.gigatek.com.tr den bakabilirsin ama bu sitede gigabyt anakartlar yok. bunlar işini görür kafana göre de ekran kartı bakman lazım
asus ana kartlar için daha az sorun çıkarıyor gigabyte lar içinse o/c potansiyeli daha iyi deniyor. Ben p5b deluxe veya p5w alacağım