Şimdi Ara

Islemci anakart uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, sistemimde AMD Athlon X4 840 Soket FM2+ islemci kullaniyorum anakartim arizalandi yeni anakart olarak MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ aldim fakat uyumsuz. Islemci anakarta takılmiyor soketleri farkli. Almadan önce cok araştırdım uyumlu yazıyor hatta bazi siteler islemci ve anakart icin sistem tavsiye yazilari hazırlamış neden boyle oldu benim ki? Galiba islemci am3 soket diye düşünüyorum. Uygun fiyata baska hangi anakart alınır.
    Islemci anakart uyumsuzluğu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemcinin doğru işlemci olduğundan eminsin değil mi. iki donanımı birlikte kullananlar varmıs. normalde ikisi de uyumlu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanaat34

işlemcinin doğru işlemci olduğundan eminsin değil mi. iki donanımı birlikte kullananlar varmıs. normalde ikisi de uyumlu.
    Evet üzerindeki kodunda da yazıyor zaten 840 olduğu. Az önce bir yerde okudum benim dediğim gibi am3 soket olduğu için uyumsuz olduğunu yazmislar. Ama heryer de uyumlu olduğu yaziyor

• Fabest35 F kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. acaba üretim yılıni öğrenebilir misin. ya da özel üretim vs olabilir mi. bazen modellerde özel üretim oluyor. sende de model ismi aynı kalıp üretim mimarisini yenilemiş olabilirler mi acaba. şimdi ryzen 5 1600 lerin 12 nanometre üretilmesi gibi. anakart internettekilerle aynı gorunume sahip acaba işlemcin mi farkli bakmak gerek.

• eski anakartin neydi bu arafa

• internetten baktığımda gördüğüm bir phenom serisi var birde athlon. senin ki phenom serisi sanırsam. ikisinin de işlemci kodu x4 840. athlon yaziyor mu üstünde kesin

• phenom x4 840 am3 soket

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanaat34

phenom x4 840 am3 soket
    AMD Phenom 2 HDX840WFK42GM şeklinde 2008 üretim.

am3 soket senin ki. yani uyumsuz yeni anakartinla

• Aynen dediğin gibi iki isimle 2 farkli model var iade ediyorum simdi karti. Cok tesekkur ederim bilgilerin için.

rica ederim kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.