Şimdi Ara

işlemci anakart uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir hata yaptım anakartın destek listesine bakmadan işlemci aldım anakartım m2npv-mx forumdaki bir arkadaştan amd phenom ii x4 940 işlemci aldım. aslında anakartın yuvasına pinler tam oturuyor. ama bilgisayar açılmadı. başlar gibi çalışıyor 3 sn sonra fan duruyor. bu durumda ne yapabiliriz çözümü varmıdır bios güncelleme yaptım olmadı başka yapılabilecek birşey varmıdır?

• Hocam anakartınız Am2 İşlemciniz Am2+ kesinlikle o işlemciyi o anakartta kullanamazsınız.
  • teşekkürler hocam artık takas falan birşeyler yapıcam
  • Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferkaya1

arkadaşlar ben bir hata yaptım anakartın destek listesine bakmadan işlemci aldım anakartım m2npv-mx forumdaki bir arkadaştan amd phenom ii x4 940 işlemci aldım. aslında anakartın yuvasına pinler tam oturuyor. ama bilgisayar açılmadı. başlar gibi çalışıyor 3 sn sonra fan duruyor. bu durumda ne yapabiliriz çözümü varmıdır bios güncelleme yaptım olmadı başka yapılabilecek birşey varmıdır?

Normal sartlar altında am2+ olan bir işlemci am2 deçalışır ama senin anakartın max. 95 w tdp destekledigi için elindeki işlemci çalışmaz.940 125 w tdp olan bir işlemci anakart alırken 125 tdp desteklediğine çok dikkat et.zaten cpu listine bakınca direk en üstte işlemcini görürsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart ve İşlemci Uyumu ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.