Şimdi Ara

işlemci anakart uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar AMD ATHLON 64 4200 X2 DUAL CORE S940 AM2 bu işlemciyi almayı düşünüyorum ancak anakartıma uyarmı bilmiyorum yada böyle bir şey varmı

bir hafta içide alıcam yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

• Anakartınız biraz eskiyse 940 Soket desteği yoktur bu yüzden uyumsuzluk yaşarsınız. AM2 ve 940 Soketli anakartları tercih etmeniz gerekiyor ya da işlemciyi 939 soket almanız gerekiyor. Ki günümüzde artık 939 soketli işlemcilerin demode olmaları kaçınılmaz. Anakartınızın marka ve modelini biliyorsanız buraya yazın biz yardımcı olmaya çalışalım ya da internetten arama yaptırın özellikleri hakkında.

Kolay gelsin..
  • çok teşekkür ederim
    kardeşimin bilgisayarına alıcam işlemciyi oyüzden şu anda marka yada modelini bilmiyorum anakartın ama yarın öğrenirım 2 sene önce almıştık o pcyi bahsettiğiniz teknoloji 2 senede değişebilirmi :))

pek bi bilgim yokta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANİT -- 12 Nisan 2007; 5:16:16 >
  • AMD ATHLON 64 4200 X2 DUAL CORE S940 AM2
    soket 940 platformunda bu işlemci o yüzden uymayacak.

uyugun bir fiyata ATHLON64 almanız yerinde, anakart değişikliği olmadan
    940 da DDR2 desdeğide söz konusu eğer geçerseniz mutlaka RAM değişikliğide olması gerekecek...
  • bende arkadaşın yazdığı işlemciden almayı düşünüyorum ama hangi board u alacağıma karar veremedim.

1. MSI 7250 K9N Ultra-2F NF570 DDR2 GLAN+SAT2+16X 940 - 92.00 USD + KDV

2. EPOX MF4-Ultra3 DDR2 SES+GLAN+SATA2+RAID+16X 940Pin - 89$ + KDV

acaba bu 2 board tan hangisini almalıyım? NOT: Overclock yapmayıda düşünüyorum...
  • msi amd 6712 kt4av ddr400 8x agp

anakartın modeli bu arkadaşlar buna göre ne tür işlemciler alabilirim
  • Anakartınız AMD Athlon XP, Athlon, Sempron ve Duron soket A tür işlemcileri destekliyor. Ama AMD Soket A işlemci bulmak zor sıfır olarak. Ancak 2. el bulabilme şansınız var. Bi'araştırmanızı öneririm..

Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart İşlemci Ram Seti
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.