Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ISLEMCI ARIZALI ASUS TP500LB I5 5200U, 8GB RAM, DOKUNAMTIK EKRAN, 500GB HDD, 940M EKRAN KARTI Satın Al 11 Nisan 2019 11:52 1 1 ISLEMCI ARIZALI ASUS TP500LB I5 5200U, 8GB RAM, DOKUNAMTIK EKRAN, 500GB HDD, 940M EKRAN KARTI KLAVYESI VE HOPARLORLERI CALISMIYOR.ZATEN OYUNCU KLAVYE MOUSE VE SES SISTEMI ILE KULLANIYORDUM.GEÇEN AY BIR SABAH AÇTIĞIMDA ELEKTRIK GITMEDI. AÇILMAYA ÇALIŞIYOR FAKAT TIK TIK ŞEKLINDE ICINDEN SES GELIYORDU. İŞLEMCİ SOKET ARIZASI OLARAK DÜŞÜNDÜM FAKAT İŞLEMCİSİ YANMIŞ DENDİ.İŞLEMCİ TAMİRİ YAPIYORSANIZ ULAŞMANIZ VE FİYAT VERMENİZİ RİCA EDERİM SATMAMA GEREK KALMAYACAK.CIHAZIN ISLEMCISI ARIZALIDIR.PARÇA OLARAK KULLANABILIRSINIZ YUKARIDA YAZDIKLARIM DIŞINDA HERŞEYİ ÇALIŞIYOR.ORJINAL WINDOWS 10 ( UCRETSIZ YUKSELTME KAMPANYASI SIRASINDA 8 DEN 10 A YUKSELTİLDİ)KOZMETIK OLARAK 10 ÜZERİNDEN 9 ALIRVURUK KIRIK ÇATLAK YOKTURDOKUNMATIK EKRAN PİLİ %80 SEVİYESİNDE 2 SAAT GİDİYOR500GB HDD8GB RAMORJINAL SARJ ALETITOUCHPADNVIDIA 940M EKRAN KARTIALT KASAÜST KASA BUNUN DISINDA KALAN TÜM SOKETLERI SAGLAM. PARÇA OLARAK FİYATLARININ ÇOK ALTINDA.YENI BILGISAYAR ALACAGIMDAN SATILIKTIR.KUTUSU VS HERSEYI TAMDIR.890 TLÖNCE HAVALE EFT SONRA KARGOREFERANSLARI GUVENILIR ARKADASLARA ONCE CIHAZ GONDERIMI SONRA HAVALE EFT YA DA FIYATTA ANLASILARAK GET İLAN VS OLUR SORUN YOKNotebook Markası Asusİşlemci Markası Intelİşlemci Modeli 5. Nesil Intel® Core™ i5-5200U Çift Çekirdekli İşlemciİşlemci Tipi Intel Core i5İşlemci Hızı i5-5200U - 2.2 GHz Turbo Boost ile 2.7 GHz'ye kadarİşlemci Cache 3 MBEkran Boyutu 15.6Ekran Tipi 1366X768Ekran Kartı IntelEkran Kartı Belleği 2 GB - PaylaşımsızGrafik İşlemcisi NVIDIA Geforce GT 940MHDMI VarSistem Belleği 6GBBellek Tipi DDR3HDD Kapasitesi 500GBDisk Hızı 5400 RPMOptik Sürücü YokBluetooth Bluetooth 4.0Usb Portu 2 USB 2.0 + 1 USB 3.0Klavye Numerik Q TRHoparlör Dahili Stereo HoparlörlerKamera VarTouchpad Çok Fonksiyonlu Touch Padİşletim Sistemi (Yazılım) Windows 8.1 ( WINDOWS 10)Pil Teknolojisi 3-cell Li-lon PilNotebook Ağırlığı 2.30 KgGaranti Süresi 24 Ay Resmi Asus ServisiÜretim Yılı 2015Dokunmatik Ekran (Touchscreen) VarSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün KUTUSUNDA PS4 PRO + 2 ORJ KOL + 4 BLURAY OYUN (+PSN++VR2+2 MOVE) ALINIK PS4 Pro +2 ya da 4 kol (en az 1tanesi vr2) + vr2 set (2 ya da 4 move) ISLEMCI ARIZALI ASUS TP500LB I5 5200U, 8GB RAM, DOKUNAMTIK EKRAN, 500GB HDD, 940M EKRAN KARTI SIFIR 2gb DDR3 1600MHZ NOTEBOOK RAM 49tl