ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM Kİ FİYAT SONDUR. LÜTFEN ARTIK BUNU SORMAYIN. FİYAT SORANLARA CEVAP VERMEYECEĞİM.
İNSANLARI ÇİLEDEN ÇIKARMAK YERİNE İŞİNİZE, CEBİNİZE, CÜZDANINIZA UYMAYAN İLANLARA BAKMAYIN.
↠İşlemci : İntel i7-4790k işlemci
↠Anakart : Asus H81-Md R2
↠ Ram : Kingston 8x2=16gb 1866mhz
↠ Ekran Kartı : Asus R7 265 2 GB
↠Psu : High Power 600 watt 85+ Bronze Güç kaynağı 85+ modelidir.
↠ SSD : 240gb Kingston
↠Soğutma : Corsair H45 Sıvı soğutma
↠Kasa: Powerboost VK-G1010B
Kasa forumdan hasaok isimli Sebahattin beye satılmıştır nasip olursa en geç yarın kargolanacaktır.
Fotoğraflar sistemin kendisine aittir. Haricen güç kablosu da verilecektir. Windows 10 kuruludur. Klavye mouse ekran takıp kullanabileceksiniz.
Sistemin eksileri :
1-Sıvı soğutmanın vidaları yok kelepçe ile bağlamışlar ancak buna rağmen teması iyi sıcaklık testleri var zaten herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. (Benim aldığım arkadaş ticareten dürüst biri olmadığı için bundan bahsetmeyip, ben aldığımda da öyleydi dedi ben onun gibi karaktersizlik yapamam fotoğraflardan da görülebilir)
2-Sıvı soğutmanın kendi fanı yok kasanın fanı monte edilmiş o şekilde sorunsuz çalışıyor.
3-Kasanın ön kısmında çatlak varmış bunu da sonradan gördüm tabiki, orayı hızlı yapıştırıcı ile içeriden yapıştırdım fotoğrafı mevcut, ayrıca üst usb girişlerinden 3.0 kırık bunu da işaretledim.
Bunları bilip öyle alın sonra benim durumuma düşmeyin. Bu şartlar gözetilerek fiyat belirlenmiştir. En ucuz fiyatlarına siteden de bakabilirsiniz.
Saçma tekliflerle boş yere vaktimizi harcamayalım. Sistem şu haliyle sorunsuz sıkıntısız çalışmaktadır. Fotoğraflar sisteme aittir. Donanımdan görünüme her türlü detay vardır.
Takas düşünmüyorum nakit satılıktır.
MNG kargo ile anlaşmalı gönderebilirim güzel indirim yapıyorlar. MAX 50 TL tutar ola ki fazla tutarsa farkını ben öderim.
Kasanın kendi kutusu vardır köpükleriyle beraber durmaktadır bu nedenle kargoda başına bir iş geleceğini sanmıyorum ki bana da kargoyla geldi sorunsuzca.
Kasa dışında hiç bir parçanın kutu, fatura, garantisi yoktur.
FİYATTA İNDİRİM YAPILMIŞTIR BU NEDENLE ARTIK PAZARLIK SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.
HERHANGİ BİR PARÇA EKLEME YADA ÇIKARMA DURUMU YOKTUR. KASA BİR BÜTÜN OLARAK BU ŞEKİLDE SATILIKTIR.
LÜTFEN BUNUN DIŞINDA BİR TEKLİF İLE GELMEYİN.
PARÇA SATIŞI YOKTUR.
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.