Şimdi Ara

İşlemci bilgi yetersizliğim var destek bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merabaha , oyun için işlemci alıcam ve ghz hızı önemliymiş anladığım kadarı ile benim için ekonomide çok önemli
    -Athlon II X2 265 AM3 3.3GHz 2MB Cache 45nm İşlemci 142 tl
    -Athlon II X3 455 AM3 3.3GHz 1.5MB Cache 45nm İşlemci 158tl
    -Athlon II X4 645 AM3 3.1GHz 2MB Cache 45nm İşlemci 217 tl
    -Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci 252 tl
    Sonuc olarak hepsinin Ghz biribirne yakın ama acayip bi fiyat ucurumu oluşuyor bi açıklarsanız yardım ederseniz , çünkü ona göre anakart ekran kartı alıcam teşekürler şimdiden herkese

• X2, X3 ve X4 çekirdek sayısını ifade ediyor, Phenom ise Athlon'dan daha yeni jenerasyon işlemci olduğundan fiyatı daha pahallı
  • Eyv. Peki oyunlarda bana hangisini tavsiye edebilirsin ?
  • Günümüz oyunları için Athlon II x3 455 AM3 3.3GHz 1.5MB Cache 45nm bu işlemci fazlasıyla yeterlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

Günümüz oyunları için Athlon II x3 455 AM3 3.3GHz 1.5MB Cache 45nm bu işlemci fazlasıyla yeterlidir

ama gidip intel alanda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

Günümüz oyunları için Athlon II x3 455 AM3 3.3GHz 1.5MB Cache 45nm bu işlemci fazlasıyla yeterlidir

ama gidip intel alanda var...

Doğru İntel alan da var ama arkadaşın yukarda vermiş olduğu 4 işlemci arasından F/P oranına göre değerlendirme yapmıştım ben.
  • İnteli fiyat olarak tuzlu bulduğum için yaklaşmadım :) , x4 645 x3 455 e göre daha iyi performans sağlar demi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımsızADam

İnteli fiyat olarak tuzlu bulduğum için yaklaşmadım :) , x4 645 x3 455 e göre daha iyi performans sağlar demi

intel gereksiz. para istafi. baban kalpansa al.

x4 640 athlon var. o fiyat olarakda guzel. x955 de var o herseye yeter ama x640 de yeter.

bilmiyorum ne yapmak istiyorsunda mesala ornek

x4 640
    radeon 6850

cok guzel bir ikili olur. istersen 955 de alabilirsin o zaman hic sorun cikmaz.

internette gordugun cogu testler hep intelden yana yapilmis testler. ben phenom 2 kullanipta intele bakan gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soar.kerrigan -- 7 Kasım 2011; 1:34:36 >
  • quote:

İnteli fiyat olarak tuzlu bulduğum için yaklaşmadım :) , x4 645 x3 455 e göre daha iyi performans sağlar demi

Bütçe nedir tam olarak Alabiliyorsan x4 645 al derim x3 455 çok daha iyi performans sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VooPoo -- 7 Kasım 2011; 1:36:40 >
  • radeon 6850 yerine , HD6790 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı düşünyorum ama bakalım kısmet
  • Sabrina araştiriyorum şuanda bilgisayarı en baştan düzmek istiyorumda 5 yıldan beri iş güç yüzünden uğraşmdığım için teknoloji felaket gelişmiş. 650 700 tl ye bakıyorum bişeyler ondan işlemciye fazla para vermeyim diye düşündüm , ekran kartına ağırlık veririm diye
  • 6970 falan alacaksan 955 al islemciyi. 250 falan civari sanirsam tr de bilmiyorumda oyledir.
  • quote:

Sabrina araştiriyorum şuanda bilgisayarı en baştan düzmek istiyorumda 5 yıldan beri iş güç yüzünden uğraşmdığım için teknoloji felaket gelişmiş. 650 700 tl ye bakıyorum bişeyler ondan işlemciye fazla para vermeyim diye düşündüm , ekran kartına ağırlık veririm diye

Bence ikisine de ağırlık vermelisin.Darboğaz yaparsa kötü olur.Birbiriyle uyumlu ikili alırsan karlı çıkarsın. x3 çok uygun bence onu düşün.
  • x4 955 %25 ındıırım vatanda 220 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaeL JacksoN qkN

x4 955 %25 ındıırım vatanda 220 tl

+1 bununla beraber 1 6850 veya 6870 alırsan tadından yenmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.