Şimdi Ara

İşlemci boşta 52 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler işlemcim AMD FX X6300 boşta bilgisayarı alalı daha 4 ay olmadı. Neden böyle. Son 1 ayda çok zorlamış olabilirim ancak bozacak kadar değil. Ne yapabilirim

• stock fanlamı kullanıyorsun ? Havalar sıcak cok fazla kafana takmaman gerekiyor. Kasanın içini temizleyebilirsin havaladırma için kaç adet fan takılı yönleri dogrumu ?
  • cpu fanında toz birikimi olabilir kasayı açıp kontrol etmende fayda var ayrıca havalar arkadaşın dediği gibi sıcak. ek soğutmaya ihtiyacın olabilir işlemci ile birlikte verilen fan mı yoksa farklı bir soğutma sistemi aldınız mı bunlar da önemli.
  • bendede stok fan var kasa içi soğutmamda fena değil ancak yinede boşta 42-47 arası değişiyor.
  • stok fan gerçekten berbat hocam hem ses olsun hem de soğutma daha 1 hafta önce değiştirdim bende şimdi çok memnunum 8350 var bende

önceden boşta 55 derece oyunlarda 65 70 i zorluyordu ki fan 4500 rpm lere çıkıp delirtiyordu beni

geçen vatan dan Thermaltake NIC C4 aldım şimdi boşta 44 yükte 52, ses desen yok :)) fiyatı 155 tl ama değdi yani tavsiye ederim.
  • benim 60 derece. oyun oynarken 96 falan oluyor. havalar sıcak. fanı temizleyip termal macun yeniliycem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.