Şimdi Ara

İşlemci çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten S.a. beyler bir sorun var daha önceden (Haşa rabbim günahsa affetsin) Hızır gibiydi bilgisayar ışık hızındaydı şimdi youtube'daki videolar bile 240p'de donuyor. Format attım olmadı sebebi ne olabilir acaba? İşlemci çok yavaş. Oyunlar da kasıyor. Şimdiden Allah razı olsun. Acil yardım. Sistem bilgileri:

İntel(R) Core(TM) i3 2350MB CPU 2.3GHz işlemci
    4gb ram
    465 GB boş alan
    Nvidia Geforce 315M yaklaşık 2gb ekran kartı
    Windows 7 İşletim sistemi
    DirectX11

• Donmanın sebebi internet hızıyla alakalı. Oyunlardaki kasma ekran kartıyla alakalı ki o ekran kartıyla oyun oynayabildiyseniz yine iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearLess001

Cümleten S.a. beyler bir sorun var daha önceden (Haşa rabbim günahsa affetsin) Hızır gibiydi bilgisayar ışık hızındaydı şimdi youtube'daki videolar bile 240p'de donuyor. Format attım olmadı sebebi ne olabilir acaba? İşlemci çok yavaş. Oyunlar da kasıyor. Şimdiden Allah razı olsun. Acil yardım. Sistem bilgileri:

4gb ram
    465 GB boş alan
    DirectX11

eskiden kasılma olmayan bir uygulamada şimdi kasılma varsa;

sıcaklıkları kontrol edin
    arka planda işlemciyi meşgul eden virüs vb birşey olabilir..boşta işlemci kullanımına bakın

• Isıyı kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Isıyı kontrol edin.

Kardeş en kral fanlardan birini kullanmaktayım. ısı en fazla 18-20°C. Isıdan değil. Yardım eden yokmu
  • Harddisk hata veriyor mu?
    HDtune ile test edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

Donmanın sebebi internet hızıyla alakalı. Oyunlardaki kasma ekran kartıyla alakalı ki o ekran kartıyla oyun oynayabildiyseniz yine iyi.

Sistem yaşlanmış oyunlarda kasıyor artık dimi.

Hey Allahım sen sabır ver şu forumda laf olsun diye konuşan o kadar çokki.

Arkadaşa gelince sorun ısı sorunu gibi.Isılar normal ise bakarız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım çok yavaş
    12 yıl önce açıldı
    İşlemcim çok ses çıkarıyor.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Donmanın sebebi internet hızıyla alakalı. Oyunlardaki kasma ekran kartıyla alakalı ki o ekran kartıyla oyun oynayabildiyseniz yine iyi.

Tam anlamiyla eskimis olmasindan bahsediyorum. Eski laptoplardaki parcalar 1 2 sene icinde ilk zamanindakine gore cok daha fazla isiniyor vs vs. Haliyle yavas calismaya basliyor. Cok biliyorsan coz bakalim sorununu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Tam anlamiyla eskimis olmasindan bahsediyorum. Eski laptoplardaki parcalar 1 2 sene icinde ilk zamanindakine gore cok daha fazla isiniyor vs vs. Haliyle yavas calismaya basliyor. Cok biliyorsan coz bakalim sorununu

EE biz ne dedik ? Isıdır o dedik zaten.

• Arkadaşlar bilgisayarda ısınma felan yok bu 1
    Bilgisayar 3 yıllık ve bu sorun 5 aydır var bilgisayar yaşlı da değil bu 2 (daha önceden böyle değildi 1080p de bile rahat rahat izliyodum. Oyunlar da iyiydi kasmıyordu.)
    Ama daha önceden ekran fazla çalışıyordu bir keresinde anakart kısa devre yaptı ondan olabilir mi?

Arkadaşlar zaten benim bilgisayardanda yazamıyorum arkadaşın dizüstüsü bu benimki de dizüstü ama ondan yazamıyorum. İnternet kaplumbağa hızında. Lütfen şimdiden Allah (c.c) razı olsun yardım lütfen

javascript:void(AddText(''))
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearLess001

Cümleten S.a. beyler bir sorun var daha önceden (Haşa rabbim günahsa affetsin) Hızır gibiydi bilgisayar ışık hızındaydı şimdi youtube'daki videolar bile 240p'de donuyor. Format attım olmadı sebebi ne olabilir acaba? İşlemci çok yavaş. Oyunlar da kasıyor. Şimdiden Allah razı olsun. Acil yardım. Sistem bilgileri:

4gb ram
    465 GB boş alan
    DirectX11

Bi nazar duası oku, olmadı kurşun döktür. Konuyu okuyunca imana geldim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 20 Ocak 2015; 0:38:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.