Bildirim
işlemci değişimi hakkında önemli soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
işlemciyi değiştirebilirsin ama içi açıldığı için ve donanım değişikliğinden garanti dışı kalabilir. -
peki kaç liraya yapar sizce servi bu işlemi
acer laptop -
quote:
Orijinalden alıntı: msamy
peki kaç liraya yapar sizce servi bu işlemi
acer laptop
buldunuzmu i7 2630qm işlmeciyi ? -
evet buldum -
quote:
Orijinalden alıntı: msamy
evet buldum
nerden nekadara aldınız ? -
300 liraya mal ettim
niçin sordunuız
şu an üzerindeki işlemciyi satacağım arkadaşlar -
Servise sorman en mantıklısı ama ram gibi basit bi birim değil. Değişim garanti dışı bırakabilir. İşi sağlama almak istiyorsanız eski işlemciyi satmayın.
Garantilik bir durum olduğunda takar gönderirsin. Soğutucuyu dikkatli bi şekilde çıkardıktan sonra değiştirebilirsin. İş soket uyumuna, biosa filan kalıyor. -
arkadaslar biliyorum laptoplarda ekran karti degismiyor fakat ben bu ise kafayi taktim.islemciyi degistirirken yaninda ekran kartini da degistiremez miyizanakarti felan bi sekilde degistirsek ekran kartini da degistiremez miyiz?biri bana bi sekilde ekran karti degisiyor desin yaw -
quote:
Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK
arkadaslar biliyorum laptoplarda ekran karti degismiyor fakat ben bu ise kafayi taktim.islemciyi degistirirken yaninda ekran kartini da degistiremez miyizanakarti felan bi sekilde degistirsek ekran kartini da degistiremez miyiz?biri bana bi sekilde ekran karti degisiyor desin yaw
değiştirsin ama maliteyli işlemciler gibi kolay değişmiyor.. çoğu ekran kartları anakart üzrinde oluyor sökümlesi zor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: berkaydj
quote:
arkadaslar biliyorum laptoplarda ekran karti degismiyor fakat ben bu ise kafayi taktim.islemciyi degistirirken yaninda ekran kartini da degistiremez miyizanakarti felan bi sekilde degistirsek ekran kartini da degistiremez miyiz?biri bana bi sekilde ekran karti degisiyor desin yaw
değiştirsin ama maliteyli işlemciler gibi kolay değişmiyor.. çoğu ekran kartları anakart üzrinde oluyor sökümlesi zor..
var mi boyle bir konu bildiginiz?ben dusunuyorum da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: berkaydj
quote:
değiştirsin ama maliteyli işlemciler gibi kolay değişmiyor.. çoğu ekran kartları anakart üzrinde oluyor sökümlesi zor..
var mi boyle bir konu bildiginiz?ben dusunuyorum da.
bazı yerler kart değişimi yapabiliyor ama garanti en fazla 3 ay verir sana elinde kalır.fabrika yapımı gibi olmuyor.elinde olandanda olursun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X