arkadasalar aynı sorun bendede var p4 işlemcimi cıkarttım d 945 taktım 10-15 dk da reset atıyor ecs p4m800-m7 rev 3.1 biosum 2005 surumu en son cıkanı 2007 olması lasım aldıgım arkadas bıos unu guncelle dedı yoksa calısmaz dedı ilk basta ısı sorunu sandım sanırım degıl acaba biosu guncellesem duzelırmı bu konu hakkında bılgısı olan arkadaslar yardım ederse sevınırım
quote:
Orijinalden alıntı: gktg06
arkadasalar aynı sorun bendede var p4 işlemcimi cıkarttım d 945 taktım 10-15 dk da reset atıyor ecs p4m800-m7 rev 3.1 biosum 2005 surumu en son cıkanı 2007 olması lasım aldıgım arkadas bıos unu guncelle dedı yoksa calısmaz dedı ilk basta ısı sorunu sandım sanırım degıl acaba biosu guncellesem duzelırmı bu konu hakkında bılgısı olan arkadaslar yardım ederse sevınırım
ama siz yine de bir bios update yapın isterseniz..yalnız üzerinde çalışan işlemciniz olsun. bios update riskli bir hal alabilir..dikkat edin.
quote:
Orijinalden alıntı: gktg06
Birinci mesajdaki ile aynı sizin anakart ve işlemci: yanlış görmediysem
Siz de bios update yapın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme