Şimdi Ara

işlemci değişimi reset (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadasalar aynı sorun bendede var p4 işlemcimi cıkarttım d 945 taktım 10-15 dk da reset atıyor ecs p4m800-m7 rev 3.1 biosum 2005 surumu en son cıkanı 2007 olması lasım aldıgım arkadas bıos unu guncelle dedı yoksa calısmaz dedı ilk basta ısı sorunu sandım sanırım degıl acaba biosu guncellesem duzelırmı bu konu hakkında bılgısı olan arkadaslar yardım ederse sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktg06

arkadasalar aynı sorun bendede var p4 işlemcimi cıkarttım d 945 taktım 10-15 dk da reset atıyor ecs p4m800-m7 rev 3.1 biosum 2005 surumu en son cıkanı 2007 olması lasım aldıgım arkadas bıos unu guncelle dedı yoksa calısmaz dedı ilk basta ısı sorunu sandım sanırım degıl acaba biosu guncellesem duzelırmı bu konu hakkında bılgısı olan arkadaslar yardım ederse sevınırım

ben zaten üsttekimi mesajımı sizin için yazmıştım.
    o işlemcinin o anakartta çalışacağını sanmıyorum.
    http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=548&CategoryID=1&MenuID=16&LanID=0#fragment-CPU
    anakartınızın işlemci destek listesi..bir göz atın.

ama siz yine de bir bios update yapın isterseniz..yalnız üzerinde çalışan işlemciniz olsun.
    bios update riskli bir hal alabilir..dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gktg06

arkadasalar aynı sorun bendede var p4 işlemcimi cıkarttım d 945 taktım 10-15 dk da reset atıyor ecs p4m800-m7 rev 3.1 biosum 2005 surumu en son cıkanı 2007 olması lasım aldıgım arkadas bıos unu guncelle dedı yoksa calısmaz dedı ilk basta ısı sorunu sandım sanırım degıl acaba biosu guncellesem duzelırmı bu konu hakkında bılgısı olan arkadaslar yardım ederse sevınırım

Birinci mesajdaki ile aynı sizin anakart ve işlemci: yanlış görmediysem

Siz de bios update yapın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.