Şimdi Ara

işlemci fanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce bi sistem topladım yalnız fan sesi ile başım dertte Asus p5b anakart P4 3000 mhz 641 serisi (yanlış hatırlamıyorsam) bilgisayarı her açtığımda fan hızı yaklaşık 4200 d/d ya çıkıyor ısı 50-60 derece arası Al State programından işlemci performansını 1 kademe düşürüyorum ancak ozaman fan hızı 1000-1500 lere düşüyor her seferinde bunu yapmaktan bıktım acaba işlemci performansını sabitleye bilirmiyim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

• Bu aylarda havalar çok sıcak fanında fazla dönmesi normal ama P4 lerde galiba Speed Step var minimal power management yaptığında işlemci çarpanlarını düşürebliyor o zaman daha az ısınır fan daha az döner
    quote:

Orjinalden alıntı: mbakir38

1 ay önce bi sistem topladım yalnız fan sesi ile başım dertte Asus p5b anakart P4 3000 mhz 641 serisi (yanlış hatırlamıyorsam) bilgisayarı her açtığımda fan hızı yaklaşık 4200 d/d ya çıkıyor ısı 50-60 derece arası Al State programından işlemci performansını 1 kademe düşürüyorum ancak ozaman fan hızı 1000-1500 lere düşüyor her seferinde bunu yapmaktan bıktım acaba işlemci performansını sabitleye bilirmiyim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • En büyük hatan bir ay önce almana rağmen P4 alman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.