Şimdi Ara

İşlemci Fanı Alacağım Fakat Çok Kararsız Kaldım[ALINMIŞTIR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar.Amd Fx8320 + Corsair 200r kasaya sığacak şekilde işlemci fanı arıyorum.Aklımda birkaç model var.Modeller şunlar:

1.Xigmatek Gaia SD1283

2.Thermaltake Nic F3

3.Zalman Cnps10x Optima

Bu modeller arasında en az sesli,en fazla soğutma performansına sahip olan model hangisi bir türlü seçemedim.

Not : Gelecek önerilere açığım fakat fanı Vatan Bilgisayar'dan alabilirim.Öneriler bu yönde olursa sevinirim.İyi forumlar...

ZALMAN CNPS10X OPTİMA ALINIP MONTAJ İŞLEMİ BİTMİŞTİR.HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_mehmet -- 6 Temmuz 2014; 18:17:52 >

• Yardımcı olabilecek yok mu?
  • Bu yazdıklarından sana tavsiye edebileceğim fan ZALMAN CNPS10X OPTIMA. Diğer fanlara göre daha hızlı ve sessiz gözüküyor. Zaten Zalman ne kadar kötü olabilir ki
    Kasanın boyutları nasıl bilemiyorum ama eğer uydurabiliyorsan hem fiyat/performans bakımından da iyi olan Akasa Venom ve Thermaltake Jing'i şiddetle tavsiye ederim
  • Eudoxa kullanıcısına yanıt
    Vatan Bilgisayar dışında almam mümkün değil şuan. Zalman da karar kıldım zaten daha fazla uğraşmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_mehmet

Vatan Bilgisayar dışında almam mümkün değil şuan. Zalman da karar kıldım zaten daha fazla uğraşmaya gerek yok.

En iyisini yaparsın Hadi hayırlı olsun şimdiden
  • Eudoxa kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, sağolun.Vatan'dan aldım şuan montajını yapıyorum.İşlemci temizliğine geldi sıra
  • quote:

Eyvallah, sağolun.Vatan'dan aldım şuan montajını yapıyorum.İşlemci temizliğine geldi sıra

Ben de almayı düşünüyorum.i5 2500k ile kullanacağım. Kurduktan sonra yük altındaki sıcaklık değerlerini önceki soğutucuya göre kıyaslayabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ohhhh en güzel kısım Kolay gelsin, kullandıktan sonra yorumları bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eudoxa

Bu yazdıklarından sana tavsiye edebileceğim fan ZALMAN CNPS10X OPTIMA. Diğer fanlara göre daha hızlı ve sessiz gözüküyor. Zaten Zalman ne kadar kötü olabilir ki
    Kasanın boyutları nasıl bilemiyorum ama eğer uydurabiliyorsan hem fiyat/performans bakımından da iyi olan Akasa Venom ve Thermaltake Jing'i şiddetle tavsiye ederim

İçlerinde en seslisi cnps10x.Yorumlara da bakabilirsiniz.Ben önermiyorum.

Vatanda fazla seçenek yok.Gaia veya red scorpion alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sariyerli53_34

quote:

Ben de almayı düşünüyorum.i5 2500k ile kullanacağım. Kurduktan sonra yük altındaki sıcaklık değerlerini önceki soğutucuya göre kıyaslayabilir misin?

Uzak durun hocam.Bu arkadaş gibi vatandan alma zorunluluğunuz yoksa aynı fiyata inventusta cooler master hyper 212x var.Hem daha iyi soğutması, hem de daha sessiz.
  • Hocam mesaj biraz geç oldu.Artık fanı aldım ve montajını yaptım.Birkaç kişi bana bu fanı önermişti bende o yüzden aldım.Özelden sorduğum kişilerden olumlu yanıt geldi.
  • sariyerli53_34 kullanıcısına yanıt
    Yeni sistemim için almıştım.Daha işletim sistemi falan kurup test etmem lazım.Bana birkaç program önerirseniz kısa zamanda test edip dönüş yapmaya çalışırım.
  • quote:

Hocam mesaj biraz geç oldu.Artık fanı aldım ve montajını yaptım.Birkaç kişi bana bu fanı önermişti bende o yüzden aldım.Özelden sorduğum kişilerden olumlu yanıt geldi.

Oyunlarda ses nasıl durumda?Sıcaklık testi için en iyisi prime95 testi.Yarım saat kadar açık tutun testi.
  • Hocam daha işletim sistemini kurmaya fırsat olmadı.Akşam işletim sistemini kurar önerdiğiniz program ile test ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

quote:

Orijinalden alıntı: sariyerli53_34

quote:

Uzak durun hocam.Bu arkadaş gibi vatandan alma zorunluluğunuz yoksa aynı fiyata inventusta cooler master hyper 212x var.Hem daha iyi soğutması, hem de daha sessiz.

Yok illa Vatan'dan alıcam diye birşey yok. Yalnız seçeceğim soğutucunun yüksekliği maksimum 15.5 cm olmalı. Daha yukarısında yandaki 19 cm fana değecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.