merhaba arkaşlar sizden ricam var ben fan alacam aklımdan geçenler titan-amanda var yada sıvı soğutmalımı alayım diye düşünüyorum hangisi işime yarar.. bilgisayar kasam feel hurriciana 450w ama sonda 560w yapamca higt power alacam güç kaynağı olarak...bana yardımcı olursanız sevinirim
fiyatlar ise: 50 ytl'den 150 ytl'ye kadar.. işlemci core 2 duo e 6550 şimdiden teşekkürler arkaşlar
Amandanin fanlari cok sesli. Tamam iyi sogutuyo (diyorlar) ama fanlari cok sesli degistirmen lazim. Fanlarin da degistirilemedigini duydum... HWA da da cogu kisinin amandasini satip baska sogutucular aldigini biliyorum...
Senin alabileceklerin o fiyat in tavaninda CoolerMaster Gemin2 var. TT BT den 1-2 derece daha iyiymis. Ben hemen hemen ayni olctum isilari...
Biraz daha cikabilirsen ThermalRight veya TT BigWater alabilirsin
Al 139 ytl kesinlikle pişman olmazsın ben kullanıyorum boşta işlemci 15 C değerlerinde geziyor valla...
Titandan termo elektrik teknolojisi ile heat pipe(ısı borusu) teknolojisini birleştiren ilk ve mükemmel tasarımlı soğutucu Isınma sorunu olmadan sessiz ve akıllı soğutma çözümü İnanılmaz derecede düşük ısı direnci sayesinde en yüksek soğutma kapasitesi Süper mükemmel sessiz soğutma Soğutucu alarmı
soğutucu Boyutu 140 x 95 x 170mm Termoelektrik Çip 40 x40 mm / 12V DC Güç Tüketimi 0% Loading / 5w
50% Loading / 28w
100% Loading / 50w Heat Sink Materyal 4 heatpipes,Aluminium Fins & Copper Base Heat Sink Boyutu 90 x 90 x 160mm (D x W x H) Fan Boyutu 92 x 92 x 32mm Fan Voltaj Ortalaması 12V DC Fan Hız&Ses Seviyesi 1500RPM / <20 dBA Ağırlık 1035g (with tow Fans) Isı Direnci 0.12 -0.15(C/W)
Kontrol Ara Yüz Birimi PCI Card Isı tepkime ani soğutma süresi < 1 saniyeden az Güç Girişi 12V DC / 5A Kontrol Ünitesi Boyutu 136 x 121 x 21 mm ( D x W x H ) Ağırlığı 50g
Turuncu Işık Termo elektrik soğutma çalışıyor demektir, 25 derece üzerine çıkarsa işlemci termo elektrik ünite şok soğutma için devreye girer Kırmızı Işık Isı hatalı montaj sonucu 70 derece üstüne çıkar ya da aşırı soğutma sonucu 15 derece altına inerse alarm modu Yeşil Işık Sistem Gücü Çalışır Durumdadır.