İşlemci fanına ihtiyaç duymaktayım. Ama hangi fanı alacağıma karar veremedim. Şu anda kullandığım fanda ya sorun var yada düzgün çalışmamaya başladı. Şu anda takılı olan Fan Amanda Titan var Fakat işlemci sıcaklığı cok yükseklere çıkıyor... Ve oyunlarda donma yapıyor. 70 - 75 Derecelerde...
Yardımcı olursanız sevinirm.
quote:
Orijinalden alıntı: OssiiE
Merhaba
İşlemci fanına ihtiyaç duymaktayım. Ama hangi fanı alacağıma karar veremedim. Şu anda kullandığım fanda ya sorun var yada düzgün çalışmamaya başladı. Şu anda takılı olan Fan Amanda Titan var Fakat işlemci sıcaklığı cok yükseklere çıkıyor... Ve oyunlarda donma yapıyor. 70 - 75 Derecelerde...
sistem özelikleri ve bütçe ?
quote:
Orijinalden alıntı: Baran18
quote:
Orijinalden alıntı: OssiiE
Merhaba
sistem özelikleri ve bütçe ?
Sistem özellikleri
AMD 6400+ Black Edition Gigabayt Anakart 8 GB Ram Sapphire R9 Ekran kartı 3 GB 384 Bit Thermatake 750 w PSU
bunlar yeterli olurum hocam galiba... Bütçede sıkıntı yok. Fiyat önemli değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme