Şimdi Ara

işlemci fanı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemci fanını degiştirmeyi düşünüyorum son günlerde çok ses yapmaya başladı bilgisayarın cpu %15i geçmedigi halde deli gibi ses yapıyo sanırım stok fan oldugu için pek fazlada anlamadıgım için sizin önerilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

not : işlemci amd fx x8 8120

• quote:

Orijinalden alıntı: -ScarFace

up up up

İlk günkü halinden memnunsanız, önce temizlemeyi deneyin, bilmeyen biri için işlemci soğutucu değiştirmek sıkıcı olabilir.

Fan önerisi verecek kadar tecrübeli değilim fakat, Cooler master , Thermaltake, Akasa , gibi markalar üzerinden gitmenizi öneririm,12cm 'den küçük fanlı almamanızı şiddetle öneririrm, sessizlik için.
  • bi çok defa temizledim aynı sorun devam ediyo mecburen fanı degiştiricem
  • butceniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100-150tl arası 200e kadar gider en fazla
  • up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam baktımda 12cm sıgmıyo sanırım kasaya ram slotlarının hepsi dolu oldugu için 12cm ramlerin üstüne geliyo şuanki fanda 9.5cm
  • iyi gibide ben pek anlamıyorum bunlardan hocam ısınma ve ses problemi falan çıkartırmı bu?
  • onu kullanmadım ama ses yapacağını zannetmem ısı konusunda sorun çıkarmaz. eğer oc yapmıyorsanız daha önce kullandığım zalmanı tavsiye ederim çok sessizdi.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/2f1926b91811246440b6fec9219f78ca/ZALMAN-CNPS7X-LED-92mm-Mavi-Led-Fanli-Ultra-Sessiz-Cpu-Sogutucu-Intel-Lga1366-Lga1156-Lga1155-Lga775-;-AMD-AM2-AM2+-AM3
  • kararsız kaldım şimdi oc falan yapmam ama agır oyun oynuyorum ve bilgisayarı çok açık tutuyorum ona göre ses yapmıycak ve ısınmıycak bişey istiyorum
  • zalman sessizdir ve oyun için yeterli bir soğutma sağlar korkmayın, hem takması çok kolaydır bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ScarFace

hocam baktımda 12cm sıgmıyo sanırım kasaya ram slotlarının hepsi dolu oldugu için 12cm ramlerin üstüne geliyo şuanki fanda 9.5cm

Hyper 212S al derim eğer low profile ram'in var ise , 1. slotun üzerine gelir soğutucu ama yüksek olduğu için soğutucu temas etmez altta kalan ram'e ve rahatlıkla kullanabilirsin. Sessiz oldukça ve performansıda iyidir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.