Şimdi Ara

İşlemci fanı tavsiyesi ^^ Q9650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum yaz geldi, sıcaklıklar arttı, işlemci sıcaklıklarımda paralel olarak artmaya başladı. Q9650 için işlemci için fanı tavsiyelerinizi bekliyorum, zira sistem boşta iken core sıcaklıkları 48-47-45-45 civarlarında gezmekte. Sistemim panelde, kasa CM RC-690, DFI Lanparty T2RS plus anakarta uyacak, kasama sığacak ve beni işlemci sıcaklıklarına bakma takıntımdan kurtaracak bir fan arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_Lu_E -- 28 Haziran 2009; 14:49:47 >

• sunbeam core contact ve aerocool dcc 1200 tam olarak o anakarta uyumsuz haberin olsun.Bende fan bakınıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

sunbeam core contact ve aerocool dcc 1200 tam olarak o anakarta uyumsuz haberin olsun.Bende fan bakınıyorum.

uyumsuz mu

bilgilendirme için teşekkür ederim sunbeam ccf adaylar arasındaydı :)
  • Core contact freezer butun işlmecilerle uyumlu heralde uyumluluk listesi yok. Bütün cpu lara uyumlu oldugu yazıyor.
    http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/cooler/Core-ContactFreezer.html
  • @BiG_mAsTeR
    Arkadaş işlemci uyumsuz demiyor zaten , anakart uyumsuz diyor. Büyük ihtimal anakart chipset soğutması engelliyodur. Bununda işlemci ile bir alakası yok..
  • maddi durum sıkıntısı yok ise Thermalright IFX-14 Heatsink öneririm
  • Chipset e değecek kadar büyük bi soğutucu değil aslında boyutlarını bi ölçük karar ver bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    İşlemci Soğutucu Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben denedim ikisinide saatlerce.Her şekilde uyumsuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_Lu_E

Merhabalar;

Malum yaz geldi, sıcaklıklar arttı, işlemci sıcaklıklarımda paralel olarak artmaya başladı. Q9650 için işlemci için fanı tavsiyelerinizi bekliyorum, zira sistem boşta iken core sıcaklıkları 48-47-45-45 civarlarında gezmekte. Sistemim panelde, kasa CM RC-690, DFI Lanparty T2RS plus anakarta uyacak, kasama sığacak ve beni işlemci sıcaklıklarına bakma takıntımdan kurtaracak bir fan arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

kardesim bnde thermaltake bigtyphoon var e8400 işlemci mi günlük 4.30ghz de boştayken 43derece yük altındayken 68derecede stabil bir şekilde kullanıorum. ayrıca ocz max gladiator cpu sogutucusunuda tavsiye ederim bnim sogutucudan birkac derece daha ii eger para sıkıntın varsa ucuz ve kaliteli bir sogutucu olan akasa 965 bl de cok ii bir cözüm olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.