Bildirim
İşlemci fanım çalışmıyor - dönmüyor
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mesai saatleri içinde çalıştırın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler acaba AMD Catalyst Control Centerdan ayar felan mı yapmak lazım?
İşlemcim : amd phenom ii x6 1090t -
One la 1 gün çalışıyor ertesi gün çalışmıyor okula gitmek istemeyen çocuk gibi
Kasanın içine bir bak belkide fanı zorlayan sıkıştıran bir şey vardır yada temassızlık vardır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gün film 1 gün oyun oynuyorum Yeni işlemci fanı söyledim ama bakalım işe yariyacakmı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: CyberMachine
One la 1 gün çalışıyor ertesi gün çalışmıyor okula gitmek istemeyen çocuk gibi
Kasanın içine bir bak belkide fanı zorlayan sıkıştıran bir şey vardır yada temassızlık vardır.
Baktım ama hiçbir sonuç bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fexis28 -- 10 Eylül 2015; 18:24:48 > -
Böyle bir şey olması ilginç oyun oynarken mi oluyor yoksa film izlerken mi?
Bu arada filmleri internet üzerinden mi izliyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Filmleri torrenten indirerek izliyorum.
Uyanıyorum açıyorum bilgisayarı dönmüyor bazen dönüyor kafasına göre ama 3 gün oldu dönmemeye başladı yani örüntü bozukdu :( -
normal olabilir sadece belirli bır sıcaklığa gelince çalışıyor daha sonra duruyor benim eskiden babamın biostar anakartıda öyle bilgisayarı açınca fan dönmüyordu biraz kulanmya başlayıca ısınıyor ve dönmeye başlıyordu -
Hiç dönmüyor... -
Cok kullanmayin benden soylemesi yanar felan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X