Bildirim
İşlemci Fanım Çok Sesli Çalışıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anakartın neyi ses yapıyor :)
pc ye speedfan yükleyip fan hızlarını kısabilirsin direk psu dan güç alan fan varsada kabloları çıkart sadece internete giriyormuşsun fazla ısı olmaz gerek yok yani fana -
işlemcının ustundekı fan ses yapıyr 2 tanede ledlı fan var onlar ses yapıyr ses yapmasınlar bana :D -
normalmı ısılar ?
-
-
bence bi kasa temizliği yapmalsın önce şu prodaki 119 derece nedir ? onuda bi araştır. termal macunu yenilerse sadece internet için stok fan ses yapmaz. -
hocam bi şu %olarak belirtilenlerde 1-2-3.... numaralı olanları tek tek kıs dene hangisi ses yapıyorsa onu sessi çalışana kadar kıs kısılmıyorsa kasa kapağı aço fanları çek
aux 120 derece görünüyor termal macun değişin -
kasanın butun fanlarını soktum cpu harıc :) onuda kıstım ama yanıcak sankı bolede -
boşa speedfandan bi ss daha koyabilirmisin fansız şekilde -
ya fanı değişterebilirsiniz ya da fan sessizleştirici aparat takabilirsiniz http://www.madeingamer.com/index.php?route=product/category&path=135 -
İşlemci için dersen fanının kablolarına bak 3 kablo ise işin biraz zorda 4 kablo ise yani stock fan ise biostan hız kontrolü yapabilirsin rpm ayarından düşürüsün yada slent falan yazar onları seç problem yaşatmazz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X