Şimdi Ara

İşlemci Fanını Söktüm Ama :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e6600 işlemci 41 derece sıcaklıkta çalışıyordu.... acaba işlemci soğutucu bloğu tam oturtamadım diye söküp yeniden taktım.. fakat 60-70 çıktı ısı ne yapmam lazım acil yardım...

• aradaki termal macunu sildiysen olabilir.Veya takarken tam oturtamamış olabilirsin.Fan ı sök.Altındaki macuna bak.Eğer sildiysen termal macun alıp sür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

aradaki termal macunu sildiysen olabilir.Veya takarken tam oturtamamış olabilirsin.Fan ı sök.Altındaki macuna bak.Eğer sildiysen termal macun alıp sür.

arkadaşımız söylemiş zaten
  • Aynı sorun bende de olmuştu. Fanın yuvasına tam oturup oturmadığını kontrol etmek için bilgisayar açıkken hafifçe soğutucunun üstüne bastır ve işlemci sıcaklığını gözle. Eğer sıcaklıkta uyguladığın basınca göre azalma oluyorsa fan tam oturmamış demektir. Ayrıca fanı sökecek olursan termal macunun durumuna da bak.
  • Büyük ihtimal arkadaşların da söylediği gibi soğutucuyu tam oturtamadın.Termal macun kolay kolay silinmez.
  • zaten macun o kadar etkilemezde ısıyı soğutucu tam oturmamıştır macun en fazla 3-4 derece etkilerki yani macunda değil bide sensörler yanlış ölçüyorda olabilir eğer stok fan varsa paran varsa iyi bir fan al derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU ve Kasa fanı Ayarları?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.