Şimdi Ara

işlemci fanını ters çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• elimde bu işlemci fanı var fanlardan birini ters çevirmek istiyorum ikiside sogutucuya hava üflesin istiyorum kasa kapagı zaten açık fakat fanlardan birini ters çeviremedim plastigi ilk delikten çıkarabiliyorum ama 2. delikten çıkmıyor bir yolu var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

http://www.dx.com/p/pccooler-s90d-hydraumatic-cpu-heatsink-w-cooler-fan-black-silver-yellow-168048#.VVS7JXC3yrU

elimde bu işlemci fanı var fanlardan birini ters çevirmek istiyorum ikiside sogutucuya hava üflesin istiyorum kasa kapagı zaten açık fakat fanlardan birini ters çeviremedim plastigi ilk delikten çıkarabiliyorum ama 2. delikten çıkmıyor bir yolu var mıdır?

ikisi de soğutucuya mı üflesin? öyle yaparsanız hava akışını bozarsınız. ikisi de egzos fana doğru üflemeli. kapağı kapatıp egzos fanı çalıştırın yoksa boşta olmaz ama oyuna girince kasanın üst kısmında sıcak hava birikir(güç kaynağının altta olduğunu varsayıyorum).

• bendede olmuştu bir aparat sayesinde halletmiştim adını bulursan sana söylerim
  • 2 fanda içeri üflerse birbirlerininin hzını keserler ve fanların etkisi kalmaz biri içeri diğeri dışarı üflemelidir
  • 2si de aynı tarafa üflerse birbirlerine yardım ederler ve akan havanın hacmi artar
    ama birbirlerine karşı üflerlerse arada hava sıkışır bu da akan hava hacmini azaltır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU fanı çalışıp geri duruyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.