Bildirim
İşlemci Fanları Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kuzeninin işlemcisi ne? Aynı soket yapısını (LGA775) kullanıyorlarsa eğer takılması lazım.
Hiç ekran kartına cpu fanı takılır mı, ne yaptın Yanlış anlama dalga geçme manasında söylemiyorum -
Intel i5 Socket 1555 2500K mı ne öyle birşeyde ne bileyim, fan kırık olunca eskran kartının her yolu denıyo insan. :D -
quote:
Orijinalden alıntı: wolfallen
Kuzeninin işlemcisi ne? Aynı soket yapısını (LGA775) kullanıyorlarsa eğer takılması lazım.
Hiç ekran kartına cpu fanı takılır mı, ne yaptın Yanlış anlama dalga geçme manasında söylemiyorum
Uydurulabilirse çok da iyi olur dierim. Ama uydurmak sahiden maharet isteyecektir. -
pcye bugun bi bakım yapayım. bakayım nasıl olcak -
quote:
Orijinalden alıntı: Vodka57
Intel i5 Socket 1555 2500K mı ne öyle birşeyde ne bileyim, fan kırık olunca eskran kartının her yolu denıyo insan. :D
Bu durumda takamazsınız. Ayrıca bütçeniz varsa, stok fan takmak yerine, güzel bir işlemci soğutucu takarsanız daha iyi performans verir. Kuzenin eğer işlemciye overclock yaptıysa yada yapacaksa stok fanla fazla ısınır o işlemci. -
böyle birşey almıştı dün montajını yaptım. başka markaydı. 30*C'ydi BIOS'tan baktığımda. Gayet iyi soğutuyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X