Şimdi Ara

İşlemci Fanları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ARkadaşlar kuzenimin işlemci fanı kırılmış. Bende eski core 2 duo fanı vardı getireyim takayım dedim. Küçük geldi. Ama bilgisayarcılara sorduğumda eşittir sen takamıyorsun dediler. Eşit midir büyüklükte fark var mıdır ?, ayrıcada core 2 duo fanı GPU'ya takılır mı ?

• Kuzeninin işlemcisi ne? Aynı soket yapısını (LGA775) kullanıyorlarsa eğer takılması lazım.
    Hiç ekran kartına cpu fanı takılır mı, ne yaptın Yanlış anlama dalga geçme manasında söylemiyorum
  • Intel i5 Socket 1555 2500K mı ne öyle birşeyde ne bileyim, fan kırık olunca eskran kartının her yolu denıyo insan. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen

Kuzeninin işlemcisi ne? Aynı soket yapısını (LGA775) kullanıyorlarsa eğer takılması lazım.
    Hiç ekran kartına cpu fanı takılır mı, ne yaptın Yanlış anlama dalga geçme manasında söylemiyorum

Uydurulabilirse çok da iyi olur dierim. Ama uydurmak sahiden maharet isteyecektir.
  • pcye bugun bi bakım yapayım. bakayım nasıl olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodka57

Intel i5 Socket 1555 2500K mı ne öyle birşeyde ne bileyim, fan kırık olunca eskran kartının her yolu denıyo insan. :D

Bu durumda takamazsınız. Ayrıca bütçeniz varsa, stok fan takmak yerine, güzel bir işlemci soğutucu takarsanız daha iyi performans verir. Kuzenin eğer işlemciye overclock yaptıysa yada yapacaksa stok fanla fazla ısınır o işlemci.
  •  İşlemci Fanları Hakkında

böyle birşey almıştı dün montajını yaptım. başka markaydı. 30*C'ydi BIOS'tan baktığımda. Gayet iyi soğutuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.