Şimdi Ara

işlemci fsb ve ram hızı ne kadar uygun olur???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar sorunum şu şekilde komşumun bilgisayarının işlemcisini değiştirmeyi düşünüyorum.eski işlemcisi p4 3.0ghz bunu dual core e5200 le değiştircem.fakat sorunum şu alacagım işlemcinin fsb si 800 mhz,anakart ise ddr 400 e kadar destekliyor.yabana atılmıcak şekildede 4x1 gb kingstone nun rami mevcut ddr400 anakartta.işlemcinin fsb sinden yüksek ram kullandığında bir sıkıntı olmadığını biliyorum ama bu sefer tam tersi bir durum başımda.işlemci 800mhz ramler ise ddr 400 mhz olucak işlemciye herhangi bir darboğaz yada başka bir sorun olurmu.bir kaç arkdas işlemcinin ömrü 1 2 ay içerisinde biter falan dediler.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...

• Uğraşmaya değmez .

,Buarada anakart takacağın işlemciyi desteklemiyor olabilir
  • ÜSTAT İNTEL D915GAG SERİSİ DUAL CORE E2120 SERİSİNİ ÇALIŞTIRDI.İNTELİN SİTESİNDEN BAKTIGIMDA DESTEKLEDİGİ CPU LİSTESİNDE DUAL CORE LAR YOK AMA ÇALIŞTIRDI İLGİNCTİR.P4 E GÖREDE CİDDİ BİR PERFORMANS ARTIŞI VE AÇILIŞ HIZI GÖRDÜM.BANA KALSA PC Yİ KOMPLE DEĞİŞTİRİRİM AMA BÜTÇE KISITLI OLDUGU İÇİN SADECE İŞLEMCİ DEĞİŞTİREBİLECEGİM.ÜSTAT SENCE İŞLEMCİNİN FSB SİNDEN DÜŞÜK RAM TAKTIGIM İÇİN İŞLEMCİYİ ÖLDÜRÜRMÜYÜM?
  • Hayır
  • TŞKLER ÜSTAT HERŞEY İÇİN :)SADECE NETTE DAHA HIZLI DOLAŞMAK İÇİN KULLANICAK BU PC OYUNLA FALAN İŞLERİ OLMUCAK.P4 İŞLEMCİ COK SIKINTI OLUYORDU ONLARA.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Soğutucu hızı ne kadar olmalı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.