slm arkadaslar öncelikle iyi günler bilgisayarımın oyunlarda kasması üzerine forumdakılere danıstım ekran kartı al dediler 1gb ddr3 128 bit gt 220 ekran kartı aldım sorunum düzelmedi pes 12 de cpu kullanımı %100 oluyordu sonra yine konu actım dediler ram 1 gb yetmiodur 1 gb ram takviyesi yaptım sorun gene düzelmedi sonra yine konu actım bu sefer harddisk gitmiş dediler gittim sıfır sata bir harddisk aldım taktım sorun gene düzelmedi sonra konu actım psu kaçlık dediler bnde 200 wattlık dedim o yetmez pc darbogaz yapıodur dediler gittim highpower coll max 400 watt psu aldım az önce makinaya taktım pesi yukledim sorun gene devam edior ama bi kasıor 10 saniye kasmıor sonra tekrar kasıor önceki psuda fifa 2010 yapamıordum cok kasıordu şimdi fifada bir kasma yok ama pesde kasma devam edior lütfen yardım bı iş artık canımı sıkmaya basladı
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Yokmu yardım eden ya :(
ben yardım edemem ama ben pes 12 yi amd 955 2gb ram ve onboard ekran kartı ile full olmasada yine hd kalitede sorunsuz oynayabiliyorum keşke yeni cihazlar almadan önce yapmışsındır belki ama format ataydın çünkü bunlara rağmen düzelmedi ise donanımla ilgisi yok gibi eğer bios tan anlıyorsan biraz orda o.c. yerlerine bak belki yanlışıkla bişeyler seçmiş olabilirsin.
şimdi resimlere baktım sıcaklıkta falan sorun yok ama işlemci sorun olabilir acaba çok mu güçsüz?
quote:
Orijinalden alıntı: fbm333
şimdi resimlere baktım sıcaklıkta falan sorun yok ama işlemci sorun olabilir acaba çok mu güçsüz?
cevap için teşekkürler format atıldı hemde cok 7 kere format atıldı pc ye bir ay içi,nde baska oyunlarda yapmıor önceden bütün oyunlarda yapardı şimdi sadece pesde yapıor anlamadım gitti bios pilini söktüm geri taktım gene düzelmedi kafayı yicem cok dinir bozucu arkadasımda intel pentiyum 2.13 ghz var bn cift cekirdekle oynayamıorum 2.80 ghz arkadasım kıs kıs gülüo :D
arkadasım sorunun buyuk ıhtımalle ıslemcının sısteme yetmemesı