selamlar arkadaşlar, ben laptop umu defalarca ısınmadan kaynaklı garantiye gönderdm her defasında macun değşti cok etkili de olmadı ama, garantisi bittiği ve artık kapanma sorunu hat safhaya çıktığı için macun değiştirmeye karar verdim. Ama aliağada yaşdığım için jel yerine hazır bantlı tabaka şeklinde ufak bi miktar satın alıp dikkatlice uyguladım. Ne yazık ki 2dk bile sürmeden hatta fandan sıcak hava çıkışı olmadan direkt kapanıyor. Macundan mı bilemedim. Acaba vatandan thermaltake jel mi alsam yoksa başka bi nedenden midir bilmiyorum. Burada tamirci de yok adamakıllı. işlemcide bi sıcaklık da oluşmak da ama dediğim gibi kapanma 2dk sürüo,ikinci kapanma 30. Snde üçüncü kapanma 10.sn de yardımlarınız için teşekkürler.
arkadaşlar bugün bi işlem yapmam gerek, yardımlarınızı bekliyorum
bendede benzer durum olmuştu kablolarda bi kısa devre falan olmuş olma ihtimali var mı işlemci macunundan olacağını sanmıyorum çok ısınıp kapanır tabi ama o kadar kısa sürede kapanır mı bilmiyorum ilginç
cevabınız için teşekkürler... Acaba herhangi bir teknik servis önerebilir misiniz? Forumda gnd yi gördüm kargo ücretsz deniyor arıza tespit de ücretsiz eger arıza onarımı talep edilmezse sadece kargo parası lstenio gayet mantıklı geldi ama ne kadar güvenilir bilemedim
güven onusunda birşey olacağını pek sanmıyorum ama yine de bir arştır tecrubesi olanlar vardır elbet o konuda birşey diyemicem.