Bildirim
İşlemci için soğutucu önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pulsefire Darius
Zalman Z3 plus kasa , msi g46 anakart ve fx 8320 işlemci kullanıyorum bu kasaya hyper 412s işlemci soğutucu sığar mı? yada fiyatı o civarlarda olan soğutucu önerisi alabilirim kasama sığacak
teşekkürler
hocam bende zalman z3 kullanıyorum ama kesin bişey diyemem sığmaz ise kapağı açık kullana bilir misin var mı öyle bi imkanın ? -
Hocam kapağı açık kullanamam her zaman evde küçük çocuk var elini falan sokar bilgisayar açık kalıyor çünkü indirme için peki seidon 120v alsam o sığar mı? -
120v sığar hocam bende vatandan aldım imzamda yazıyor zaten , 2 aydır kullanıyorum gayet memunum tavsiye ederim
istersen performans sonuçlarını da gönderebilirim 120v nin , bi hafta sonumu ayırıp test yapmıştım -
PM gönderdim -
Zalman z3 plus a seidon 120v sıvı soğutuyu nasıl monte etıınız rica etsem anlatırmısınız ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X