Bildirim
İşlemci İndirimleri...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanmıyorum. Bizim Türkiye de indirimler öle kolay yansımıyor. Eldeki Mallar bitene kadar aynı fiyata satarlar. Sonra Yenisi gelse bile 50 dolar indirim yapsa Türkiye de 10 - 20 dolar arası indirime kaçar. -
Sinir oluyorum bu duruma ya
Sistem toplamak istiyoruz düştüğümüz hallere bak -
aynen
ne paracı bi milletiz ya -
ne indirimi ...
ekonomik batıktan dolayı bindirim olacak daha... -
Intelin bütün indirimleri 5-10 gün içinde yansımıştı o yüzden korkmayın.
Intel ve Nvidia fiyat indirimlerini çok çabuk yansıtıyor ülkemize. AMD bu konuda biraz sıkıntılı maalesef. O da getirern firmalarla alakalı olsa gerek.
O yüzden üzülmenize gerek yok. İndirimi çok çabuk göreceksiniz bekleyin yeter.
Not: Tabi dolar fiyatı bu indirimlere balta vurur mu o kısmını bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naga Sadow -- 13 Nisan 2008; 1:20:57 > -
peki hangi ürünlerde indirim olcagı bellimi..?mesela e8400..? -
Şimdiye kadar olan intelin işlemci indirimleri aynı gün TR ye yansıdı.Bu seferde yansıyacaktır.... -
intel indirimi hızlı yansır..trde 240$-250$ +kdv gibi olur q6600 fiyatı (1000 lik alımda 226$ yazıyordu) -
-
quote:
Orjinalden alıntı: faruxxx
peki hangi ürünlerde indirim olcagı bellimi..?mesela e8400..?
Aynen bunu çok merak ediyorum,şu dolar da düşse... -
İnşallah zamanında düşer fiyatlar.Birde dolar fazla çıkmasa güzel olacak -
quote:
Orjinalden alıntı: EcZaNeT
intel indirimi hızlı yansır..trde 240$-250$ +kdv gibi olur q6600 fiyatı (1000 lik alımda 226$ yazıyordu)
1000 mi? ben onun içinden 1 tane kaynatsam olmazmı acaba -
quote:
Orjinalden alıntı: faruxxx
peki hangi ürünlerde indirim olcagı bellimi..?mesela e8400..?
8400 de indirim yapılacağı yazılmadı.Q6600,Q6700 ve alt sınıf birkaç işlemcisinde indirim yapacağını açıklamıştı intel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukselsucuoglu -- 13 Nisan 2008; 23:48:47 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X