Şimdi Ara

İşlemci Isı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. ben yaklasık bir bucuk hafta once bir sistem topladım. kasayı ılk aldıgımda masaustunde 30 derece civarlarında duruyordu. sonra biraz kurcalama falan derken bi ince ayarla oynadım sanırım cpu derecesi artış gosterdı overcloğu geri aldım amd overdrive, asus aı suite ile ugrasıyorum. Amd işlemcim var oyunlarda 40 ı gecıor 45 lere dayanıyor masaustunde 36 derece falan fana macun surdum tekrar cıkartıp tabaka ince gibi geldi bana ama yeterince sogutmuyor sanırım belki de o olabılır. veya anakartın bios ayarlarında bişey olabilir daha once tecrübe edinmiş arkadaşlar yardımcı olabılırse sevınırım ben normalde etrafta dolasan amd cok ısınır soylentısıne katılmıorm arkadas fx 4100 ile overclocklu 27 derecede duruyor. overclock yaptıgım zaman ise 50 leri buluyor işlemci. işlemci fanım 3700 rpm de donuyor full yani

ikinci sorum ise benim 775 pin xilence fanım vardı bakır sogutmalı onu aparat ile amd anakarta uydurabılırmıyım uydurucaksam nasıl yaparım?

Sistem özellikleri:

Asus m5a97 anakart

Amd fx 6100

Ramler gskill ripjawsx 8 gb (2x4) 1866 mhz ddr3 dual kit 1.5v

hdd WD caviar green 1.5 tb 64mb cash

ekran kartı msi cyclone x Oc 6850 ( ekran kartı da masaustune 36 derece ama fabrika cıkıslı ocoldugu icin normal olarak dusunuorm)

550w psu kasam yenidir özel yapm almstm hızlıaldan 12 cm fanlar avr yani 4 tane fln

evde olmadığım için ısı değerleri ver bios screenshotlarını uploadlayacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol14 -- 14 Nisan 2012; 22:24:54 >

• up hala yardım gereklimi ?
  • 27 derece islemci isisini kisin bile gormedim elimden 50 yakin pc gecti....
  • Sicakliklarınız gayet normal, niye sorun ettiniz anlamadım. Bosta 38-39u gecmeyen, yukte 55i gecmeyen islemci gayet mukemmel stabilitiye sahiptir.
  • hort yapayım fx4100 kullanıyorum bugün bakayım dedim sıcaklığına boşta 30 dereceyi geçmedi bu sıcaklarda
    2 saat bf3 oynadım high ayarlarda (ekran kartı 6850) işlemci 45 derece idi ekran kartı 55
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

hort yapayım fx4100 kullanıyorum bugün bakayım dedim sıcaklığına boşta 30 dereceyi geçmedi bu sıcaklarda
    2 saat bf3 oynadım high ayarlarda (ekran kartı 6850) işlemci 45 derece idi ekran kartı 55

serin hikaye, cool story bro

Bayağı iyiymiş seninki.

Ayrıca konu sahibi de çok korkmuş anlaşılan, gayet normal sıcaklıklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VRM SICAKLIK SORUNU ?
    14 yıl önce açıldı
    PSU Yüksek Fan Hızı Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.