Şimdi Ara

işlemci ısım 50 den aşağı düşmüyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DOSTUM BENDE AYNI İŞLEMCİDEN KULLANIYORUM SICAKLIK MASAÜSTÜNDE 32-36 DERECE OYUNDA ( GRİD) 45 DERECE EN FAZLA OLUYOR...SİSTEMİM DE SENİNKİNDEN DÜŞÜK HATTA BİR SÜRÜ PROGRAMDA ACIK OLDUGU HALDE... BENCE İLK OLARAK İŞLEMCİ FANININ TAM OTURUP OTURMADINI MANDALLARIN SIKI OLUP OLMADIGINI SONRA TERMAL MACUNU YENİLEMEYİ O DA OLMAZSA KASAYİ DAHA HAVADAR Bİ YERE CIKARTIP ORDA DENE... İNŞ EN KISA SÜREDE CÖZEBİLİRSİN SORUNU..

SİSTEMİM GİGA- GM S2 G45 - 1.5 GB RAM - HD 3650 KASANIN Bİ ÖNÜNDE Bİ ARKASINDA 8 LİK FAN VAR CPU VE PSU FANINDAN HARİÇ...

işlemci ısım 50 den aşağı düşmüyor.

• P4 HTler böyle. Ben de ilk aldığımda 70+ civarında dolanırdı. Sonra ful bakır bir blok ve blower fanla yükte 50'lere düşmeye başladı. Daha sonra fanı streetfighter ile değiştirdim. Uzun zamandır açmamıştım. Bugün kapalı ofis ortamında boşta 41 C civarında idi.

Neyse özetle yapılması gereken

1. Bulmak biraz zor olsa da ful bakır ya da ısı borulu bir soğutucu almak. Bu iş görür
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SCSK-1000

2. İyi bir termal macun almak. Arctic Silver 5 iyidir
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=Z0084

60-70 YTL'ye hallolur bu iş. Para varsa sistem değiştirmek daha mantıklı bir alternatif olabilir. Ama herhangi bir sistem öneremiyorum açıkçası

• İşlemcine göre bu sıcaklık normal. Hatta bu yaz sıcağında iyi bile sayılır sıcaklığı.
  • bu yaz sıcak geçiyor malum küresel ısınma bir yaz geçsin sonra anlarsın asıl sorunu
  • cevap yazanlara teşekkür ediyorum. şehre döndüğümde kasayı arkadaşımın çalıştığı bilgisayarcıya teslim edicem. termal macun ve hava ile temizleme yetmezse soğutucuyu değiştiricem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.