DOSTUM BENDE AYNI İŞLEMCİDEN KULLANIYORUM SICAKLIK MASAÜSTÜNDE 32-36 DERECE OYUNDA ( GRİD) 45 DERECE EN FAZLA OLUYOR...SİSTEMİM DE SENİNKİNDEN DÜŞÜK HATTA BİR SÜRÜ PROGRAMDA ACIK OLDUGU HALDE... BENCE İLK OLARAK İŞLEMCİ FANININ TAM OTURUP OTURMADINI MANDALLARIN SIKI OLUP OLMADIGINI SONRA TERMAL MACUNU YENİLEMEYİ O DA OLMAZSA KASAYİ DAHA HAVADAR Bİ YERE CIKARTIP ORDA DENE... İNŞ EN KISA SÜREDE CÖZEBİLİRSİN SORUNU..
SİSTEMİM GİGA- GM S2 G45 - 1.5 GB RAM - HD 3650 KASANIN Bİ ÖNÜNDE Bİ ARKASINDA 8 LİK FAN VAR CPU VE PSU FANINDAN HARİÇ...
P4 HTler böyle. Ben de ilk aldığımda 70+ civarında dolanırdı. Sonra ful bakır bir blok ve blower fanla yükte 50'lere düşmeye başladı. Daha sonra fanı streetfighter ile değiştirdim. Uzun zamandır açmamıştım. Bugün kapalı ofis ortamında boşta 41 C civarında idi.
60-70 YTL'ye hallolur bu iş. Para varsa sistem değiştirmek daha mantıklı bir alternatif olabilir. Ama herhangi bir sistem öneremiyorum açıkçası
İşlemcine göre bu sıcaklık normal. Hatta bu yaz sıcağında iyi bile sayılır sıcaklığı.
bu yaz sıcak geçiyor malum küresel ısınma bir yaz geçsin sonra anlarsın asıl sorunu
cevap yazanlara teşekkür ediyorum. şehre döndüğümde kasayı arkadaşımın çalıştığı bilgisayarcıya teslim edicem. termal macun ve hava ile temizleme yetmezse soğutucuyu değiştiricem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme