Şimdi Ara

İŞLEMCİ ISINIYORSA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisyardan monitöre görüntü gelemdiği için sorunun ya anakart ya da işlemci olduğu kanaatındayım.çünkü remi ve harici ekran kartını da dahil olmakla diğer bilgisayarda denedim.
    onbord takıyorum yine monitöre bir şey gelmiyor.monitörde sağlam.Şuan sorun Anakrtta mı işlemcide mi?ile karşı karşıyayım.Forumlarda işlemci ısınıyorsa işlemci çalışıyordur diye yazıyorlar.bu ne kadar doğru.Yardımcı olmanızı rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cano13 -- 17 Ekim 2011; 22:01:49 >

• Hiçbir tepki vermiyor mu? Kasa içinde fanların tur dönmesi vs. var mı? Ya da kıpırdanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Hiçbir tepki vermiyor mu? Kasa içinde fanların tur dönmesi vs. var mı? Ya da kıpırdanma.

hocam fanların hepsi dönüyor."No Input Signal" çıkıyor monitörde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cano13 -- 17 Ekim 2011; 22:03:30 >
  • Herhangi bir bip sesi vs. var mı? Eğer ki yoksa anakartı farklı bileşenlerle test etmek ya da bir bilgisayarcıda test ettirmeniz gerekir. Muhtemel anladığım anakartta bir sorun mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Herhangi bir bip sesi vs. var mı? Eğer ki yoksa anakartı farklı bileşenlerle test etmek ya da bir bilgisayarcıda test ettirmeniz gerekir. Muhtemel anladığım anakartta bir sorun mevcut.

İşte o bip sesi gelmiyor hocam.RAM.işlemci hariç diğer donanımlarıda söktüm .öğle denedim.yine bir şey yok.Hocam siz işlemci ısınıyorsa, sorun ankarttadır fikrini kabul ediyor musunuz?
  • Kesin olmamakla birlikte öyle bir şey söylenemez. İşlemcide sorun vardır, yine de voltaj aldığı için ısınabilir.

Farklı bir işlemci ile de denenebilir, ancak kesin olarak anakartı test ettirin. Zaten işlemcide denenir, işlemcinizin durumu vs. hepsi çıkar ortaya, dert etmeyin. Acele etmeyin, güvendiğiniz bilgisayarcı ya da yedek parçacı tanıyı belirleyecektir.
  • Güç kaynağı ilede bi sıkıntı olmuş olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Soğutucu Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    işlemci
    4 ay önce açıldı
    işlemci soğutucu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.