Bildirim
İşlemci Isısı (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Verdiğiniz görüntülere göre işlemci 36°C görünüyor ki gayet normal. HWMonitor'un gösterdiği 45°C olan değer anakart üzerindeki kuzey ya da güney köprüsünü ifade ediyor. -
mSI aNAKARTLARDA İŞLEMCİ FAN AYARI VAR GİGABYTE YOK HERŞEY AUTO AMA MSI BİRAZ GARİP BİOS'A GİRİP ORDAN İŞLEMCİ SICAKLIGI ÖRNG 45 OLUNCA %62 FANI ÇALIŞTIR GİBİ SECENEKLER VAR ORALARDAN ÇÖZERSİN SORUNU DEFAULT FULL HIZDA GELİR FAN aYNI sorunu yaşamıştım -
-
quote:
Orijinalden alıntı: senol2985
mSI aNAKARTLARDA İŞLEMCİ FAN AYARI VAR GİGABYTE YOK HERŞEY AUTO AMA MSI BİRAZ GARİP BİOS'A GİRİP ORDAN İŞLEMCİ SICAKLIGI ÖRNG 45 OLUNCA %62 FANI ÇALIŞTIR GİBİ SECENEKLER VAR ORALARDAN ÇÖZERSİN SORUNU DEFAULT FULL HIZDA GELİR FAN aYNI sorunu yaşamıştım
Teşekkür ederim herkese. Biosa girdim 40 dereceye gelince %50 çalıştır dedim. sorun düzeldi şu an rpm 1200 lerde sesi baya kesildi. mantıken çok saçma. benim o ayarlarda düşündüğüm 40 derecede şu hıza sabitle gibisindsen. zaten full rpm de 40 derece çalışıyor :)) bunu yaparsam kasa havalanır dedim kendimce :)) demekki farklı açıdan bakkmak gerekiyormuş :)) ohhh be sessizlik :)) Tekrar herkese teşekkür ederim yardımlarından dolayı
-
bak sana dedim programda sıkıntı var diye sıcaklıklar gayet normal 1,5-2 senede bir termal macun değişirsin paşa paşa kullanırsın sıcaklıklar gayet normal 40 dereceden sonra %60 ve üzeri seçme zaten fan devri artsa bile okadar faydası olmaz sessizlik iyidir bide zaten sıcaklık korumalarıda var.cok saçma dediğin şey üst seviye ankartlarda var benimkindede aynı şey var 40 dereceye gelidği an hop 2500 rpm oluyor hayırlı günler -
quote:
Orijinalden alıntı: CooLEs
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy
anakart voltajını yavaş yavaş düşürmeyi deneyin.Fanın montajının düzgün olduğundan eminseniz tek çare macun yenilemek.
Stok fan ile aldığım değerleri ekliyorum.Kasada 4x 12cm fan bulunmakta.
18 derece çok iyi ya bide stok fan :)) bende 5 derece felan olması gerek :) fanın rpm i kaç peki?
CoreTemp çekirdek sıcaklıklarına bakıyor 36 derecede 2083 RPM ama ses duymuyorum.Extra fanlarım sesli belkide ondan duyulmuyordur :)
Bu arada 4.1Ghz çalışmakta.
Sıcaklıklarınız normal yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 28 Kasım 2012; 7:47:11 >
-
bios haricinde aynı sıkıntı bende de vardı cataliystten halledebilirsin cpu gücü sekmesinden 1.4-3.3 yada 1.4-2.7 artık işlemci hızına göre düşürürsen ne fan sesi duyarsın nede ısınır ısılar 10 derece düşer -
Herkese çok teşekkür ederim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X