Şimdi Ara

İŞLEMCİ Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Elime Bir Kasa Geldi Bununla İlgili Bir Sorunu Sizinle Paylaşmak İstedim ..

Sistem Özellikleri :

Amd Sempron 140 İşlemci
    Asus M4N68T-M V2 Motherboard
    4 GB 1600 Mhz DDR3 Kingston Ram
    Sapphire HD 5570 1024/128 Ekran Kartı
    500 GB Seagate Barracuda 7200 / 64 HDD

Makina Kasmaması Gereken Oyunlarda İşlemciden Sebep Anlık Kitlenmeler Donmalar Yapıyor

Ben Bu Sorunu Müşterime Athlon II X2 270 ile Çözümledim Fakat Sempron 140 sonuçta 2,7 Ghz bir İşlemci P4 ün kasmadığı bir oyunda bile Anlık Donmalar Yapması Kafamı Karıştırdı. CPU Testi Yaptığımda İse İşlemcide Hiç Bir Sıkıntı Gözükmüyor ...

Bu Konu Hakkında Tecrübe Yaşamış Arkadaşların Yorumlarını Bekliyorum ..

Teşekkürler İyi Forumlar ...

• O işlemciyle olmaz hocam. Değiştirin bence.
  • O işlemci çok düşük kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam çözümledim demiş siz hala değiştirin diyorsunuz...
    hocam sorunuza gelince o işlemci amd tarafında çağdaşları arasındaki en kötü işlemci sebebi budur. o işlemciyle anca ofis programları kullanılabilir...
    yanlış hatırlamıyorsam çekirdek açma olayı vardı. deneyin isterseniz baya faydası olur
  • millet geliyor o işlemci olmaz diyor okumadan etmeden.Adam demişki p4 te bile kasmayacak oyunlarda diye

ben biosla ilgili olabileceğini düşünüyorum
  • Cevaplar İçin Teşekkürler Fakat Arkadaşlar Zaten Belirttiğim Sistemdeki Anakartı core unlocker özelliği mevcut çekirdeği açsan bile işlemci aynı bu sadece elimdeki işlemciye has değil 1 ay kadar amd türkiye ile bu işlemci için uğraştım sonunda beni susturmak için phenom X4 ile değiştirdiler ama hala o işlemcideki sorunu merak ediyorum ...
  • pentium isteyen oyunlarda donuyorsa eger sistemde irüs olabilir veya oyunda sorun olablr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.