Şimdi Ara

İşlemci kullanımım çok fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i5-2410m işlemci ve gt520m ekran kartlı 5gb ramli laptopum var.Sorun şu ki çoook uzun bir süredir düşük fps alıyorum neredeyse her şeyde.pc periyoduk olarak kasıyor.Bu kasmalarda işlemci kullanımım yüzde doksanla yüz arasında oynuyor.içini açıp temizlediğimde ise fark edilir bir hızlanma olup bir süre sonra eskiye önüyor.içindeki macunlar beyaz ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen kuru değil bu olağan mı?sorunun nedeni işlemcim mi kötü yoksa laptop emektar mı oluyor?format atmayı da denedim yine değişmedi sorun devam ediyor.bu arada içinde 320gb 3. el takoz hdd var bundan da olabilir mi ve hdd yerine 120gb ssd almayı düşünüyorum sorun üzelir mi bu şekilde?

• En çok hangi işlem, işlemciyi kullanıyor. Ona bakın. HD Tune ile de quick scan'in işaretini kaldırarak bad sector taraması yapın.
  • hocam hd tune ile önceden taramıştım az bi bozuk kısımlar var.işlemlerde ise windows dışında göze çarpacak işlemler yok çoğu olması gereken işlemler.
  • alduinn kullanıcısına yanıt
    Yeni bir sabit disk ya da SSD almanızda fayda var dediğiniz gibi. Ya da idareten low level format yapın ileride duruma göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.