Şimdi Ara

İşlemci plastik kutuda bozulurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci bir sorum ise işlemci hariç bir pc toplsam ne kadara mal olur bana?Ekran kartım ana kartım yandıda:S

• razor991 R kullanıcısına yanıt
    dondurma değilki bozulsun merak etme bozulmaz durduk yere
    işlemcini yaz önce ona göre bişeyler söyleriz
  • İşlemciyi fırına ya da mikro dalga ya atmadığın sürece bozulmaz karşim sen dalgana bak
  • 90 derece ve üstü -900 derece ve altı olmadığı sürece bozulmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peynir mi bu bozulsun :) Sen Hele Bütçeni Söyle sisteminden sag kalan parçaları yaz psudur felan ona göre ekran kartı anakart öneririz

• Benimde işlemci anakart ekran kartı cort olmuştu 1430 lira para harcadım ekstra olarak kasada aldım imzamdaki sistemi bugün topladım sabha yani kasa zaten şekil duruyor bilen bilir şuan sorun yok kullanıyorum benim gibi yakmayın sakın böyle para harcatıyor hergele Soruna gelicek olursak işlemci zaten plastik plaka içinde geliyor koy dolabının içine falan masaya falan da koy bişey olmaz yiyecek değilki bu bozulsun

• Bir yere goturmek icin koycaksan bence bi kiyafete falan sar oyle koy.

• Arkadaşlar değerli görüşleriniz için teşekürler.Benim işlemci intel i5 2500k buna uygun bir anakart,kasa psu ve dvdrom lazım.montaj işini ve gerekli bakımıda yapacak bir site varmı önerebileceğiniz?Uygun bir fiyata işimi halletmek istiyorum.
  • razor991 R kullanıcısına yanıt
    İlk Öncelikle böyle uygun fiyatlı parçalar alınabilecek seviyedeki kullanacagınız ekran kartını bilmedigim için 600w lık bir psu koydum kullanacagınız ekran kartına göre psuyu düşürüp yükseltebiliriz ek olarak daha ucuz anakart ve kasada mevcut ama alınabilecek f/p ürünleri olarak bunlar duruyor SİTE:Sinerji gayet kalitelidir
     İşlemci plastik kutuda bozulurmu?

• Bozulmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.