Şimdi Ara

İşlemci Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir sistem hazırlamak istiyorum.İşlemci olarak i5 2400,anakart Asus H67 v,Ram olarak da Gskill Ripjavsx 2x2=4 gb DDR 1333 Mhz almayı düşünüyorum.Kullanacağım alanlar Photoshop,Videorender ve oyun.Bu sistem bu alanlar için yeterli olurmu? Yada i5 2500 k alsam aralarında fazla fark olurmu,overlock yapmayacağım.

• hızşaırtma yapılmayacasa i5 2400 alınabilir..
  • Oc yapmak öyle zor bişey değil artık çok kolaylaştı..

voltaj vs vermeden 4.4ghz geliyor neden 3ghzde kullanasınki ?
  • 2 tane sayı değiştireceksin ama sen bilirsin
  • Overclock yapacaksanız i5 2500k ve P67 chipsetli anakart almalısınız. Eğer overclock yapmam diyorsanız, H67 anakart seçebilirsiniz; fakat sistemde harici ekran kartı kullanacaksanız i5 2500 seçebilirsiniz; fakat sistemde harici ekran kartı kullanmayacaksanız işlemci olarak i5 2500k seçmelisiniz...

Biraz karışık oldu ama kusura bakmayın
  • OC yapmayacaksan K lı cpu alma P67 de alma . oyun ve diğer işler için yine yeterli olacaktır fakat OC edilince alınan performsnı hiçbişeye değişmem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

OC yapmayacaksan K lı cpu alma P67 de alma . oyun ve diğer işler için yine yeterli olacaktır fakat OC edilince alınan performsnı hiçbişeye değişmem...

Hocam overclock yapmayıp; dahili grafik çipi kullanılıcaksa K serisi işlemci alınması gerekiyor; daha yüksek grafik performansı için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart seçimi
    10 ay önce açıldı
    işlemci tercihi?
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

OC yapmayacaksan K lı cpu alma P67 de alma . oyun ve diğer işler için yine yeterli olacaktır fakat OC edilince alınan performsnı hiçbişeye değişmem...

Hocam overclock yapmayıp; dahili grafik çipi kullanılıcaksa K serisi işlemci alınması gerekiyor; daha yüksek grafik performansı için

biliyorum bahsetmedim çünkü adam oyunda oynacağı için ekran kartı alır diye düşündüm fakat sandyinde kendi ekrankartı yabana atılmaz o ayrı mesele

• Son çıkan habere göre yeni sistem almak suya mı düştü acaba.İntelin çipsetlerinde hata olduğunu ve bu serideki çipleri geri çekileceği söyleniyor.Şimdilik askıya mı almak gerekir?Tam alacaktım Vatan da bulunan süper indirimi kaçırmış olacağız.Ne yapayım alayımmı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: schva

Son çıkan habere göre yeni sistem almak suya mı düştü acaba.İntelin çipsetlerinde hata olduğunu ve bu serideki çipleri geri çekileceği söyleniyor.Şimdilik askıya mı almak gerekir?Tam alacaktım Vatan da bulunan süper indirimi kaçırmış olacağız.Ne yapayım alayımmı sizce?

hi.bişey alma bekle biraz sabır gösterin diyorlar ya şubat gibi sorunsuz parçalar verilecek diye... acele etmesin beklesin herkes
  • quote:

Orijinalden alıntı: schva

Son çıkan habere göre yeni sistem almak suya mı düştü acaba.İntelin çipsetlerinde hata olduğunu ve bu serideki çipleri geri çekileceği söyleniyor.Şimdilik askıya mı almak gerekir?Tam alacaktım Vatan da bulunan süper indirimi kaçırmış olacağız.Ne yapayım alayımmı sizce?

Beklemeye sabrın ve imkanın varsa bekle tabiki hocam Zaten şubattan sonra biraz daha sıksan dişini bulldozer'ler gelicek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.