Arkadaşlar sadece 4 dakikalık bir test sonucunda çok yüksek değerlere ulaştı işlemcim ve ekran kartım zaten gerekli fotorafıda yüklicem işlemci 60 derece ekran kartı 70 derece sadece 4 dakikalık test sonucunda.
Sistemim Anakart: Asus M5A97 R.2 Ekran Kartı : Powercolor 7870+Pcs İşlemci: AMD Fx6100 Ram : 8 Gigabayt Kingston Fan Adedi : 3 Adet Xigmateg 12 cm fan 1 egzoz
Arkadaşlar buyrun fotoda burada lütfen yardım edin işlemci soğutucusu olarakda COOLER MASTER BLIZZARD T2 MINI kullanıyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin
Lütfen yardım edin arkadaşlar upppp
quote:
Orijinalden alıntı: onurpasa07
Arkadaşlar sadece 4 dakikalık bir test sonucunda çok yüksek değerlere ulaştı işlemcim ve ekran kartım zaten gerekli fotorafıda yüklicem işlemci 60 derece ekran kartı 70 derece sadece 4 dakikalık test sonucunda.
Sistemim Anakart: Asus M5A97 R.2 Ekran Kartı : Powercolor 7870+Pcs İşlemci: AMD Fx6100 Ram : 8 Gigabayt Kingston Fan Adedi : 3 Adet Xigmateg 12 cm fan 1 egzoz
Arkadaşlar buyrun fotoda burada lütfen yardım edin işlemci soğutucusu olarakda COOLER MASTER BLIZZARD T2 MINI kullanıyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin
yüksek mi ??? benim işlemci 78 derece gördü :D
60 Derece düşükmü ?
İşlemci stok soğutucuya sahipse normal bir değer. Endişelenecek bir durum yok gibi.
Stok soğutucu değil Konudada belirttim COOLER MASTER BLIZZART T2 MINI sogutucu
onurpasa07
kullanıcısına yanıt
Macununu düzgün sürdünüz mü ? Yoksa öyle montajlı mı geldi ? Düzgün sürülmediyse ve dandik bir macunsa, İyi bir macun sıcaklıkları 60'ın altına çekebilir. AMD fx6000 serisi çok ısınmıyor aslında. En azında fx6300'e sahip nh d14 soğutuculu bir arkadaşımda 4.4ghz'de sıcaklık 60'ı görmedi. Blizzart soğutucu da çok iyi sayılmaz ancak 60'ın altında tutması lazım 5dk'da stok halde yani.