Şimdi Ara

işlemci sıcaklığı normal mi x4 965

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amd kullanan arkadslara seslenıyorum sistemim ımzamda yazılıdır.kasanın ıcınde 5 fan var işlemcim boşta 32-33 cıvarı(yuk altında hıc olcmedım bılmıyorum)..normalmıdır..tesekkurler sımdıden..

• nrmal gibi görünüyor bis ayarından bir bkarmısın herhangi bir uyarı varmı
  • bı uyarı yok bu sogutucuya bu kasaya bu sıcaklık normalse ıı
  • Boşta iyi prime 95 ile dene 1 saat kadar 70 i geçmiyorsa no problem .
  • ok denicem..(70 mi..)mıllet 45 falan dıyo yuk altında....onlarmı yanlıs yazıo..
  • Yük altında 45 i heralde ortam sıcaklığı -25 ken filan görmüşler herhalde şaka bir yana boşta 40 a kadar yükte 70 e kadar normaldir (25 derece de stock soğutucu ile)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

Yük altında 45 i heralde ortam sıcaklığı -25 ken filan görmüşler herhalde şaka bir yana boşta 40 a kadar yükte 70 e kadar normaldir (25 derece de stock soğutucu ile)

benım işlemcimi bozuk ne..amd ove drıve ile baktım 33-34 de gıdıp gelıyo bi torrent acık...valla işlemci bozuk..:-(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl anlayamadım? işlemciniz gayet normal

• quote:

Nasıl anlayamadım? işlemciniz gayet normal

hız aşırtma yapmadım..yapamıyorum da zaten..teknık bılgım yok o kadar.pc de çalısan bı torrent varken sıcaklık 32-33-34 arası..ama takıp ettıgım kadarı ıle buradakı arkadslar bosta 25-26 falan yazıyolar..ayrıca sızın soyledıgınız prıme95 ıle yarım saat denedım işlemcı fan hızı otomatıkte 900rpm yı gecmedı sıcaklıkta 47 ye nadır geldı ama hıc gecmedı..normal mı acaba sızın ıslemcıde 965 sızın kı nasıl..(bıde vodonun hızlarını maxımuma getırdıgım de sıcaklık 43 u gecmedı..)
  • quote:

quote:

Nasıl anlayamadım? işlemciniz gayet normal

hız aşırtma yapmadım..yapamıyorum da zaten..teknık bılgım yok o kadar.pc de çalısan bı torrent varken sıcaklık 32-33-34 arası..ama takıp ettıgım kadarı ıle buradakı arkadslar bosta 25-26 falan yazıyolar..ayrıca sızın soyledıgınız prıme95 ıle yarım saat denedım işlemcı fan hızı otomatıkte 900rpm yı gecmedı sıcaklıkta 47 ye nadır geldı ama hıc gecmedı..normal mı acaba sızın ıslemcıde 965 sızın kı nasıl.. (bıde vodonun hızlarını maxımuma getırdıgım de sıcaklık 43 u gecmedı..)

hiçbir zaman extreme soğutma dışında işlemci sıcaklıını ortam sıcaklığını altına düşüremezsin benimki o.c siz sunbeam ccf ile (oda 25-27 derece yaz kış) 30 un altına inmedi inemezde adamlar kışın soğuk bir yerde yaptılarsa bilemem ben bu 4,53 e çıkarttığımda kasayı balkona koydum kışın ankara -20 olduğu zaman 60 derece de çalışıyordu yani tamamen ortam sıcaklığına bağlı şimdide 4,2 de oda içinde 60 ı geçmiyor rahat ol sıcaklıkların normal

• ee benım kı 32-33 senın kı sunbeamla 25-27 dıyosun bende vodoo aldım neden fazla..rize cokda sıcak deıl suan..
  • Biz 52 derecede kullanıyoruz inteli yahu...
  • tam inceleme testı yapayımda nasıl yapcam ustadlar anlatsın..buraya koyayyım sonra işlemcım anormalse satarım valla
  • Bende 103 derece..

• çay demliyosunuz galıba
  • Yok ekran kartini demliyorum usenmesem HD 4800, karta sivi sogutma kurucam

• quote:

ee benım kı 32-33 senın kı sunbeamla 25-27 dıyosun bende vodoo aldım neden fazla..rize cokda sıcak deıl suan..
    hocam yanlış anladın oda 25 derece iken işlemci 30 un altına hiç inmedi diyorum
  • quote:

quote:

ee benım kı 32-33 senın kı sunbeamla 25-27 dıyosun bende vodoo aldım neden fazla..rize cokda sıcak deıl suan..
    hocam yanlış anladın oda 25 derece iken işlemci 30 un altına hiç inmedi diyorum

• Hocam aynı işlemciyi(be) sunbeam ccf ile kullanıyorum boşta 30-33 civarı takılıyor yük altında ise (4-5 saat oyun) 48'i geçmiyor. Sıcaklıklarını yük altında değerlendir bence.Soğutucular performanslarını yük altında gösterirler.Boştaki sıcaklığına fazla takılma değerlerin gayet normal görünüyor..

işlemci sıcaklığı normal mi x4 965
  • quote:

Hocam aynı işlemciyi(be) sunbeam ccf ile kullanıyorum boşta 30-33 civarı takılıyor yük altında ise (4-5 saat oyun) 48'i geçmiyor. Sıcaklıklarını yük altında değerlendir bence.Soğutucular performanslarını yük altında gösterirler.Boştaki sıcaklığına fazla takılma değerlerin gayet normal görünüyor..

+1 aynen katılıyorum hocam bende de aynı soğutucu var bu değerler stock halde mi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.