Şimdi Ara

İşlemci Soğutma | Resim+Video | En Garanti Soğutma-Denendi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olayi simdi anladim yakin zamanda bi cpu lapping yaparim. simdi youtube daki videolara bakayim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

olayi simdi anladim yakin zamanda bi cpu lapping yaparim. simdi youtube daki videolara bakayim ben.

Sonucu bildirirsiniz.
  • Teşekkürler wrei, yarın önce gidip bir macunu alayım sonra sonucuna göre yapıp yapmayacağıma karar veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkndvc

Teşekkürler wrei, yarın önce gidip bir macunu alayım sonra sonucuna göre yapıp yapmayacağıma karar veririm.

Macununda iyisi yada kötüsü olduğunu unutmayınız. ArcticSilver5 önerimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 25 Mayıs 2011; 21:29:37 >
  • Ya denemek ve cesaret etmek için para olması lazım hocam, bravo valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvoca

Ya denemek ve cesaret etmek için para olması lazım hocam, bravo valla

Biz fotoğraftaki işlemlerin hepsini 2tl'ye yaptık 2 tlde zımpara ve dondurmaya gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Biz fotoğraftaki işlemlerin hepsini 2tl'ye yaptık 2 tlde zımpara ve dondurmaya gitti.

Bilgisayar gökten düştü galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Bilgisayar gökten düştü galiba

Yok sürprizli yumurtadan çıktı.

• Ancak öyle deniye bilirim bende
  • quote:

Ancak öyle deniye bilirim bende

Arkadaşım 70-90 derecede kullanacağımıza bunu göze aldık ama emin ol bunu son çare olarak gördük daha önce bilgisayara ısı için 100 tl harcadık
  • Çok açıklayıcı basit ama bir o kadar etkili bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. Aklımda bulunsun eski kasamada aynısını bir ara yapıyım
  • nalbura gittim 120lik su zımparasından başka yoktu.

aslında meguiars ın 3000 kum olanından da alıp aynadan öte birşey yapmak istiyorum.hadi bakalım
  • bende casper ın 2005 te çıkarttığı bilgisayardan var.foxconn anakart fln filan ekran kartım yok onboard kullanıyorum.pc bayağı antika yani bende bu şekilde bir şeyler denesem mi acaba ??
  • Arkadaşlar istediğiniz bilgisayara yapabilirsiniz fakat ısı değerleri normal olmasına rağmen yaparsanız ısının fazla düşmesini beklemeyin bu işlem çok ısınan işlemciyi 25-30 dereceye düşürmek yani normal değerlerine getirmek için yapılmaktadır.
  • Merhaba.Ben de bu işlemi yapacağım fakat bir konuda korkuyorum.O konu da işlemcinin üzerine fanı takma aşaması.Klipsli fanım olduğu için bırakın işlemcinin yerinden oyamasını bırakın anakart yerinden oynuyor.Yani bayaa zorlu bir takma işlemi geçiriyorum.Acaba bunun kolay bir yolu var mıdır ?

Bir de şu diş macunu olayını biraz daha açarsanız sevinirim.Yani zımpara bitti diş macununu sürdük ama ne kadar sürücez ve sürdükten sonra termal macunu üstüne mi süreceğiz ?
  • vallahi ben yarım şırınga termal acunu sıktım üstüne iyi soğusun diye :D :D :D ama üstünü sadeec sildim en iyi güzel bi zmpara alıp yapayım :D intelin 478 pin 3 ghz işlemcisi :D umarım fayda görür ilk temizlemeden önceki değerleri 60 70 civarıydı şimdi 50 60 :D umarım 40 50 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu

vallahi ben yarım şırınga termal acunu sıktım üstüne iyi soğusun diye :D :D :D ama üstünü sadeec sildim en iyi güzel bi zmpara alıp yapayım :D intelin 478 pin 3 ghz işlemcisi :D umarım fayda görür ilk temizlemeden önceki değerleri 60 70 civarıydı şimdi 50 60 :D umarım 40 50 olur

Kesinlikle olur merak etmeyin çünkü macunu sürme işlemini yanlış yapıyorsunuz işlemciye macunu ne kadar fazla sürerseniz o size ısı olarak geri döner. Çünkü fazla olan macun fan takılınca kenarlara taşıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

Merhaba.Ben de bu işlemi yapacağım fakat bir konuda korkuyorum.O konu da işlemcinin üzerine fanı takma aşaması.Klipsli fanım olduğu için bırakın işlemcinin yerinden oyamasını bırakın anakart yerinden oynuyor.Yani bayaa zorlu bir takma işlemi geçiriyorum.Acaba bunun kolay bir yolu var mıdır ?

Bir de şu diş macunu olayını biraz daha açarsanız sevinirim.Yani zımpara bitti diş macununu sürdük ama ne kadar sürücez ve sürdükten sonra termal macunu üstüne mi süreceğiz ?

Bu işlemleri yaptıktan sonra işlemciyi takmak en kolay işlem. İşlemciyi yerine oturtun fanı takın klipsleri oturtun kilitleyin fanı biraz oynatmaya çalışın eğer kımıldamıyorsa sağlam oturmuş demektir.
    Diş macunu ince olsun sadece yüzeyini kapatsın yeter.

• Athlon 64 X2'ye olur mu bu ?
  • :D onu yeni cıkan işlemcilerde denesene
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.