Şimdi Ara

işlemci sogutucu mod:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde s90d cpu sogutucu var bunu iki fanıda aynı yöne bakıyor kasa kapagını açık kullanan biriyim o yüzden düşündüm ki bu fanları birbirine bakacak şekilde çevirsem daha iyi sogutmazmı aceba.

• Ayni sogutucuyu kullanıyorum, bende önden havayı alip arkadan atıyor. Kasanın kapağını kapatıp havayı önden alip arkadan atacak şekilde ayarlarsaniz daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

Ayni sogutucuyu kullanıyorum, bende önden havayı alip arkadan atıyor. Kasanın kapağını kapatıp havayı önden alip arkadan atacak şekilde ayarlarsaniz daha iyi olur.

performansı nasıl sizce bana biraz düşük geldi şu an keşke tek fanlı dogru düzgün bişi alsaydım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

Ayni sogutucuyu kullanıyorum, bende önden havayı alip arkadan atıyor. Kasanın kapağını kapatıp havayı önden alip arkadan atacak şekilde ayarlarsaniz daha iyi olur.

performansı nasıl sizce bana biraz düşük geldi şu an keşke tek fanlı dogru düzgün bişi alsaydım diyorum.

İşlemci ile kasanız nedir? Benim Q9300'ü 3.33 Ghz te prime95 te 55 i geçmiyordu. Tekrar test edip yazarım. Sıcak havada kaç dereceyi görecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.