Şimdi Ara

İşlemci Soğutucu Tavsiye(80 derece boşta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır oyun oynamıyordum, yakın zamanda öyle boş zamanlarda cs 1.6 oynarken baya performans düşüklüğü yaşayınca bi sıkıntı var dedim. sıkıntı sanırım işlemci de işlemci i7 860, anakart p55 evo. pc toplayalı 5 sene oldu nerdeyse, sanırım işlemcinin fanı yetersizmiş, bi kaç yabancı forumda okuduğuma göre bi de şunu önermişlerhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4982 siz ne dersiniz?

• Muadilini ikinci ellerden 30 40 TL Ye bulabilirsin değmez yani o paraya o kadar para verdikten sonra sıvı Soğutmaya geç daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stbwnd

Bayadır oyun oynamıyordum, yakın zamanda öyle boş zamanlarda cs 1.6 oynarken baya performans düşüklüğü yaşayınca bi sıkıntı var dedim. sıkıntı sanırım işlemci de işlemci i7 860, anakart p55 evo. pc toplayalı 5 sene oldu nerdeyse, sanırım işlemcinin fanı yetersizmiş, bi kaç yabancı forumda okuduğuma göre bi de şunu önermişlerhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4982 siz ne dersiniz?

sistem boşta ısı değeri çok yüksek , fanı söküm temizlersen i birde termal macun u değiştirin , eskisi gibi sizi idare eder :) ama fanı illa upgarede edecem dersende şunu tavsiye ederim

Cooler Master TPC 812XS

• Isılar çok yüksek piyasadaki hazır sıvı soğutma yada en az 4 bakır ısı borulu bir kule tipi soğutucuya geçmeni tavsiye ederim
  • dediginiz gibi fani temizledim baya pislik cikti icinden , macunda nerdeyse bitmis fakat yine de 50 civari oluyordu bosta bende gittim evo aldim gayet memnunum 30 35 arasi bosta calisiyor. yukte 60 i gordum en fazla. tesekkurler yardimlariniz icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim işlmecidede aynı sıkıtı vardı coolmaster hyper 412 s aldım şimdi 10 numara boşta 22 -30 yükte 45 eğer üst düzey ram kulnıyorsanız yani soğutuculu ozamn sığmaya bilir aynı modelin yani coolmaster 412s slim var onuda alabilrsiniz ayınsı slim versiyonu rami sığmayanlar için
  • Beyler fx 6300 stok fanla 1 saat stabilite testinde max. 56 derece :D O.c. ile 4.2ghz'de 40 dakika testte 63 derece. :P Bir de amd'nin soğutucusunu beğenmezler. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci boşta 52-55 derece
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dogukan733 kullanıcısına yanıt
    Ben 3.8 ghz'e alıp oyuna girdim 80 derece oldu uyarı verdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Belki sorun diğer bileşenlerle alakalıdır? Ben bu işlemciyi 4 ve 4.2 olarak kullanıyorum ve hiç 60 derecenin üstünü görmedim. O sıcaklık da stabilite testlerinde. Sistemimde başka hiçbir fan vb. yok. Hangi oyun bu bahsettiğiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

quote:

Belki sorun diğer bileşenlerle alakalıdır? Ben bu işlemciyi 4 ve 4.2 olarak kullanıyorum ve hiç 60 derecenin üstünü görmedim. O sıcaklık da stabilite testlerinde. Sistemimde başka hiçbir fan vb. yok. Hangi oyun bu bahsettiğiniz?

Gta 4 hocam. Kasada 2 tane 12cm fan var üstelik yeterli olacagini düsünüyorum. Stock fan bence cok yetersiz. En uygun daha iyi hangi fan tercih edilebilir? Oc yapmadan kullanayim, ses olmasin bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

quote:

Gta 4 hocam. Kasada 2 tane 12cm fan var üstelik yeterli olacagini düsünüyorum. Stock fan bence cok yetersiz. En uygun daha iyi hangi fan tercih edilebilir? Oc yapmadan kullanayim, ses olmasin bu kadar.

212 Evo falan alınabilir para varsa yani ama fanlardan hiç anlamayarak tamamen forumdan duyduklarımla yorum yapıyorum en iyisi bir konu açmanız olur :)

• dogukan733 kardeşim doğru diyor bende bu işlemci kullanıorum 60 derece geçmiyor benim şüpem kasa nasıl acaba ATX mid tower full towermı içerde ki hava akışı çok önemli işlemçi için not BEN slot fanla kullanıyorum bide çok ısınan bi işlemçi değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgauygun34 -- 20 Şubat 2014; 11:09:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgauygun34

dogukan733 kardeşim doğru diyor bende bu işlemci kullanıorum 60 derece geçmiyor benim şüpem kasa nasıl acaba ATX mid tower full towermı içerde ki hava akışı çok önemli işlemçi için not BEN slot fanla kullanıyorum bide çok ısınan bi işlemçi değildir

Kasa budur hocam,

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4201#kf

550 W kendi PSU'su var.
  • kasa iyi sıkıntı zannedersem işlemçiyi çıkar anakar pin lere bi bak derim eyiklik felan varmı eyilmeler varsa ısınma sorunu yapar yüksek ihtimal budur yoksa boşta 80 derece olması mantıklı değil soğutucu iyi bir temizlik yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.