Şimdi Ara

İşlemci soğutucusu ne tarafa üflemeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Akasa Venom Voodoo aldım. Yatay olarak taktım alttaki ekran kartına bakan fan havayı üflemeli mi yoksa havayı çekmeli mi

• Islemci fani kasa arkasindaki egzoz fana bakmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Yani benim taktığım şekil yanlış mı hocam?
  • Muhtemelen yanlis taktiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS ataydınız yardımcı olurduk
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim I şeklinde değilde --- şeklinde taktım soğutucuyu :D SS atamıyorum telefonun kamerası arızalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrimalRage

Şöyle söyleyeyim I şeklinde değilde --- şeklinde taktım soğutucuyu :D SS atamıyorum telefonun kamerası arızalı

Eğer kasanın üstünde havayı dışarı atan fanlar var ise aynı yapraklar dışa bakacak şekilde takmalısın.

Yukarda fan yoksa zaten kafadan yanlış bir seçim-montaj olmuş demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Çift fan var hem altta hem üstte. Fanın havayı dışarıya üfleyeceği tarafı nasıl anlayabilirim ? Yani fanın tersi düzü nasıl anlaşılır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weird al yankovic -- 15 Temmuz 2015; 21:11:58 >
  • En basitinden söylersek, fanı çalıştırıp önüne elinizi uzatıp hava yönünü kolayca bulabilirsiniz.
  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Alttaki fan üflüyor onu farkettim şuan hocam. ekran kartına doğru üflüyor
  • O doğru hocam, işlemci fanı ve de tepedeki fan da yine aynı şekilde yukarıya doğru üfleyecek.
    Soğutucu bloğunun yatay durması mı daha iyidir yoksa dikey olarak egsoz fana üflemesi mi iyidir
  • Ben yatay yapmıştım montajı, ramlerin o taraftan havayı çekip egzoz fan ile tahliye ediyorum sıcak havayı. İşlemciniz ve de ekran kartınız ne hocam?
    İşlemci i5 4460 ekran kartı hd7850
  • Bazı AMD soğutucularda yanlış hatırlamıyorsam sadece dikey montaj yapılabiliyor o yüzden işlemcinizi sormuştum. Ben yataydan yanayım.
    Anladım hocam ilginiz için teşekkür ederim
  • Rica ederim hocam
  • İnternette testler var bu konuda bende araştırdım çok kasa fanı ekran kartına olacak şekilde daha iyi 3 4 derece fark ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.