Bildirim
İşlemci soğutucusu ne tarafa üflemeli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Islemci fani kasa arkasindaki egzoz fana bakmali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani benim taktığım şekil yanlış mı hocam? -
Muhtemelen yanlis taktiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SS ataydınız yardımcı olurduk -
Şöyle söyleyeyim I şeklinde değilde --- şeklinde taktım soğutucuyu :D SS atamıyorum telefonun kamerası arızalı -
quote:
Orijinalden alıntı: PrimalRage
Şöyle söyleyeyim I şeklinde değilde --- şeklinde taktım soğutucuyu :D SS atamıyorum telefonun kamerası arızalı
Eğer kasanın üstünde havayı dışarı atan fanlar var ise aynı yapraklar dışa bakacak şekilde takmalısın.
Yukarda fan yoksa zaten kafadan yanlış bir seçim-montaj olmuş demektir. -
Çift fan var hem altta hem üstte. Fanın havayı dışarıya üfleyeceği tarafı nasıl anlayabilirim ? Yani fanın tersi düzü nasıl anlaşılır :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weird al yankovic -- 15 Temmuz 2015; 21:11:58 > -
En basitinden söylersek, fanı çalıştırıp önüne elinizi uzatıp hava yönünü kolayca bulabilirsiniz. -
Alttaki fan üflüyor onu farkettim şuan hocam. ekran kartına doğru üflüyor -
O doğru hocam, işlemci fanı ve de tepedeki fan da yine aynı şekilde yukarıya doğru üfleyecek. -
Soğutucu bloğunun yatay durması mı daha iyidir yoksa dikey olarak egsoz fana üflemesi mi iyidir -
Ben yatay yapmıştım montajı, ramlerin o taraftan havayı çekip egzoz fan ile tahliye ediyorum sıcak havayı. İşlemciniz ve de ekran kartınız ne hocam? -
İşlemci i5 4460 ekran kartı hd7850 -
Bazı AMD soğutucularda yanlış hatırlamıyorsam sadece dikey montaj yapılabiliyor o yüzden işlemcinizi sormuştum. Ben yataydan yanayım. -
Anladım hocam ilginiz için teşekkür ederim -
Rica ederim hocam -
İnternette testler var bu konuda bende araştırdım çok kasa fanı ekran kartına olacak şekilde daha iyi 3 4 derece fark ediyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X