ASUS M4A87TD/USB3 Phenom II, Athlon II, AMD 870, çift kanal DDR3, AM3 Anakart ---------------------------------------------------------------------------------------------- Kasa
AKASA Freedom XONE Performans 120mm fan hediye Güç kaynaksız Kasa ---------------------------------------------------------------------------------------------- DVD Yazıcı
LG 22X Siyah, Kutusuz DVD yazıcı ---------------------------------------------------------------------------------------------- Ekran Kartı
PATRIOT SECTOR5 G Series 2x2GB DDR3-1333MHz, XMP, Cas9, 1.65 Low Voltage Bellek ---------------------------------------------------------------------------------------------- Harddisk
HIGHPOWER Absolute Serisi 650W 80+ BRONZE tak çıkar kablolu Güç Kaynağı ---------------------------------------------------------------------------------------------- Mouse
MICROSOFT P58-00019 Basic Optical, USB Fare ----------------------------------------------------------------------------------------------
1484,14 TL inventus.com.tr Tarih : 13/08/2010
böyle bir sistem almayı düşünüyorum 19" monitorum oldugu için 5770 in yeterli oldugunu düşünüp kasa + psu ya yatırım yaptım ki ilerde rahat edebileyim
ama ses konusunda biraz hassasım (şu an kullandıgım P4 emektar ses yapıyor baya) önce kasa ile ilgili oldugunu düşündüm ama sanırım işlemci soğutucusu da baya ses yapıyormuş stok olan bu yuzden bir de işlemci soğutucusu almaya karar verdim ama emin değilim
ayrıca sistem tavsiye edecekler varsa vatan exa inventus yani istanbulda tek bi yerden kredi kartsız peşin olarak alacagım (ayrı magazalardan parça yazmayın yani) saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme