Şimdi Ara

İşlemci Soğutucusu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bana 90 tl ye kadar 1155 soketlere uyan soğutucu önerirmisininiz ?

Teşekkürler

• up hiçmi bilen yok ?
  • 120mm fana sahip ibr soğutucu al 92mmlikler çok ses yapıyor tam yükte(xigmatek sd-964 kullanıyorum)
  • Xıgmatek Gaia SD1283 al bende konu açtım bana bunu önerdiler araştırınca iyi olduğu kanısına vardım istersen ek olarak 1 tane daha 12 lik takabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Merhabalar bana 90 tl ye kadar 1155 soketlere uyan soğutucu önerirmisininiz ?

Teşekkürler

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/sunbeam-core-contact-freezer-intel-amd-islemci-sogutucu-lga1156-1155.html bu fiyata en iyisi pazartesi sipariş Vereceğim bende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci soğutucu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Merhabalar bana 90 tl ye kadar 1155 soketlere uyan soğutucu önerirmisininiz ?

Teşekkürler

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/sunbeam-core-contact-freezer-intel-amd-islemci-sogutucu-lga1156-1155.html bu fiyata en iyisi pazartesi sipariş Vereceğim bende

Hocam herkes bunu öneriyor ama bu takoz gibi birşey takması falan kolay mıdır yani stok soğutma gibi mi çıkarılıp takılır ?

• amd için takması çok kolay clips leri oturutup takıyosun ancak intel için arkaya özel bir aparat bağlaman gerek.ancak çok kolay diyor herkes.anakartı sökmeye gerekte yokmuş
  • intel için zor ama bilenler için deil eğer kasanın arka tarafında anakart işlemci montaj boşluğu oluor yeni sistem kasalarda çok zor deil. ama eğer eski sistem bir kasan varsa anakartı sökmen lazım .
    Amd için iste direk clips leri var çok kolay cuk diye oturuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.