Şimdi Ara

İslemci sogutucusu yok, f/p oneriniz var mi? (gerek kalmadı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cooler master in bir sogutucusunu kullaniyordum. Bugun xeon e5450 geldi taktim sonra baktim fanin ayaklari kirilmis takamadim bir daha. Eski core 2 duo e7200 un stok fani vardi onu taktim. Bosta 80 dereceydi islemci kapadim pc yi. Bir fiyatlarina bakayim dedim 2.el sogutucular bile cok pahali. Uyguna nerden bulabilirim?

edit: Eski işlemci soğutucusunu taktım bir şekilde gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRO EAGLE -- 1 Şubat 2017; 20:23:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Overclock yapacakmisin x5450 yi

• https://m.tr.aliexpress.com/s/item/1953485084.html azdaha iyi olsun dersen bu olabilir lga 775 lga lga 1150 uyumlu her ikiside

• quote:

Orijinalden alıntı: sensation45

Overclock yapacakmisin x5450 yi

Hocam x5450 değil e5450. Overclock yapmaya gerek duymuyorum anakartımın çok destekleyeceğini sanmıyorum ayrıyetten iyi bir soğutma gerek onun için. Kendi termal macunumla tekrar taktım şuan oyunda 79-80 derecede sabit. core 2 duo e7200 ün stok fanı bu. Yükte 80 derece o kadar da kötü değil ama çok ses çıkarıyor ve sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum. İşlemciyi aliexpressten aldım 1.5 ay sürdü gelmesi. Bir 1.5 ay daha bekleyemem hocam alırsam Türkiyedeki bir mağazadan alırım ama para harcamak ta istemiyorum ne yapsam bilemedim..
  • Cooler Master CM Hyper 212X tavsiye edebilirim. Ortalama 2 senedir kullanıyorum ve sıkıntı yok ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu anakarta 4070 ti olur mu?
    2 yıl önce açıldı
    Egeanin bu modeli yok mu artık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.