Şimdi Ara

Islemci Tavsiye !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 150 tl civarinda sifir 2.el farketmez islemci ariyorum anakart filan boyle alabilecegim iyi bir islemci ariyorum sonrada ekran karti alicam ayni fiyat ciwarinda onerilerinizi beklliyorum

Sistem:

Anakart :Asus P5GZ- MX
    2gb ddr2 667 Mhz ram war
    Simdiki islemcim: DualCore Intel Pentium E 2160 1800 Mhz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En üst işlemci olarak 2.el E6600 ya da E6700 alıp takabilirsin, ancak anakart fsb hızında 800mhz olarak sınırlı, E4700 alabilirsen o da uygun olur.

http://www.asus.com.tr/Motherboards/Intel_Socket_775/P5GZMX/#CPUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 21 Haziran 2012; 1:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

En üst işlemci olarak 2.el E6600 ya da E6700 alıp takabilirsin, ancak anakart fsb hızında 800mhz olarak sınırlı, E4700 alabilirsen o da uygun olur.

2.el olarak bana kaca patlar birde ben bu islemcilerle hangi oyunlari oynarim

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliYiz4864

quote:

En üst işlemci olarak 2.el E6600 ya da E6700 alıp takabilirsin, ancak anakart fsb hızında 800mhz olarak sınırlı, E4700 alabilirsen o da uygun olur.

anakartına göre sıfır işlemci yok..takılan işlemcilerdende yüksek ghz değerine sahip olanlar core 2 duo e6700,e4700 vb 2.6ghz seviyesinde işlemciler..anakartın 945gz çipsetli ve bu çipsette pcx16 slotu 4x hızında çalışıyor..kısaca ben sistem üzerine yatırım yapmanı önermem..biraz daha koyup 2.el bakabilirsin..örneğin amd x2 250 (3ghz çift çekirdek) bir işlemci ile uygun anakart 2.elde 170tl gibi bulunabilir yada pentium dual core E5700 ( 3ghz çift çekirdek) ile uygun anakart

• quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

quote:

Orijinalden alıntı: DeliYiz4864

quote:

anakartına göre sıfır işlemci yok..takılan işlemcilerdende yüksek ghz değerine sahip olanlar core 2 duo e6700,e4700 vb 2.6ghz seviyesinde işlemciler..anakartın 945gz çipsetli ve bu çipsette pcx16 slotu 4x hızında çalışıyor..kısaca ben sistem üzerine yatırım yapmanı önermem..biraz daha koyup 2.el bakabilirsin..örneğin amd x2 250 (3ghz çift çekirdek) bir işlemci ile uygun anakart 2.elde 170tl gibi bulunabilir yada pentium dual core E5700 ( 3ghz çift çekirdek) ile uygun anakart

maddi durumum anakarti degistirmeme yetmiyor cnku daha ekran karti degistiricem

• ekran kartı değiştirincede x4 hızında çalıştıran bir anakarta takacaksın ve bu anakarta en fazla 2.6ghz hızında çalışan bir işlemci takabilirsin ki onuda 2.el bulman gerekli..İstanbuldasın gördüğüm kadarı ile..sahibinden.com yada forumun 2.el kısmı gibi yerlerde İstanbula bakarak uygun parçalar bulabilirsin..seçim senin elbette,kolay gelsin
  • quote:

ekran kartı değiştirincede x4 hızında çalıştıran bir anakarta takacaksın ve bu anakarta en fazla 2.6ghz hızında çalışan bir işlemci takabilirsin ki onuda 2.el bulman gerekli..İstanbuldasın gördüğüm kadarı ile..sahibinden.com yada forumun 2.el kısmı gibi yerlerde İstanbula bakarak uygun parçalar bulabilirsin..seçim senin elbette,kolay gelsin

pc sistem cok eski ekran karti 64 mb onun icn onuda degistircem ama anakart degistirmeyide dusunuyorum anakart ve islemciyi degistirsem orta halli bisi bana kaca mal olur ?

• forumun 2. el kısmına baktımda athlon 2 x2 250 gibi işlemciler 90tl seviyesinde satılıyor..buna uygun ddr2 destekli anakartlarda 70-80tl gibi değişir...başta 150tl demiştin,20-30tl artırıp bu şekilde yapman bence daha uygun olur
  • quote:

forumun 2. el kısmına baktımda athlon 2 x2 250 gibi işlemciler 90tl seviyesinde satılıyor..buna uygun ddr2 destekli anakartlarda 70-80tl gibi değişir...başta 150tl demiştin,20-30tl artırıp bu şekilde yapman bence daha uygun olur

Saolasin usta 400 Watt psu war bi sorun filan cikarmi ekran kartida alicam bi 150 Tllik daha

• şimdiki anakart ve işlemcini çalışıran psu önerdiklerimide çalıştırır ama alacağın yeni ekran kartının güç tüketimide psu için önemli olacak.
  • quote:

şimdiki anakart ve işlemcini çalışıran psu önerdiklerimide çalıştırır ama alacağın yeni ekran kartının güç tüketimide psu için önemli olacak.

senin bana onerdiklerin amd mi intelle ne farki var? alacagim ekran karti hd 5570 gecmez

• amd athlon 2 x2 240-245-250-255-260 model işlemci ve buna uygun ddr2 destekli anakart yada intel pentium dual core E5500-E5700-E6300-E6500-E6600-E6700 işlemci ve buna uygun ddr2 destekli anakart(g31 yada g41 çipsetli olacak..eski 945 çipsetlerden olmasın sakın)..önerdiğim işlemciler 2.8-3.2 ghz aralığında çift çekirdekli işlemciler ve bütçen doğrultusunda işini görürler,elbette ghz değerine göre fiyat oynuyor..ekran kartı 5570 gibi birşey ise psu zaten sorun çıkarmaz..unutmadan kullandığın harddisk,dvd sürücü gibi cihazlar sata değilde ide bağlantılı ise alacağın anakartta ide soketi var mı dikkat edersin..bazı anakartlarda olmayabiliyor ama sen zaten yeni bir anakarta bakmayacağın için muhtemelen sorun olmaz
  • quote:

amd athlon 2 x2 240-245-250-255-260 model işlemci ve buna uygun ddr2 destekli anakart yada intel pentium dual core E5500-E5700-E6300-E6500-E6600-E6700 işlemci ve buna uygun ddr2 destekli anakart(g31 yada g41 çipsetli olacak..eski 945 çipsetlerden olmasın sakın)..önerdiğim işlemciler 2.8-3.2 ghz aralığında çift çekirdekli işlemciler ve bütçen doğrultusunda işini görürler,elbette ghz değerine göre fiyat oynuyor..ekran kartı 5570 gibi birşey ise psu zaten sorun çıkarmaz..unutmadan kullandığın harddisk,dvd sürücü gibi cihazlar sata değilde ide bağlantılı ise alacağın anakartta ide soketi var mı dikkat edersin..bazı anakartlarda olmayabiliyor ama sen zaten yeni bir anakarta bakmayacağın için muhtemelen sorun olmaz

Cok saolsin usta Allah razi olsun valla cok aydinlattin beni her seyu detayiyla aciklamissin simdi ilk isim islemciyi bulup ona uyan drr2 destekli anakart almak yine tekrar tesekkur ediyorum.

• Allah sendende razı olsun dostum..kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.