Şimdi Ara

OCZ Psu Tavsiye Edermisiniz ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

OCZ Fatal1ty Series (OCZ750FTY-UN) 750W 13.5 cm Fan 80+ Bronze Güç Kaynağı

Güç Kaynağı Almayı Düşünüyorum Şuan CORSAIR GS700 Var Tak Çıkar Kablo Diye Aldım İncelemeden Alınca Her Yer Kablo Oldu Bu Yüzden Değiştirmek İstiyorum ve OCZ PSU Buldum Fiyatıda Uygun Geldi Size Danışmak İstedim OCZ Yukarıdaki Modeldeki PSU Nasıldır ? Almamı Tavsiye Edermisiniz ?

Şimdiden Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: em2re4

Merhaba Arkadaşlar

Güç Kaynağı Almayı Düşünüyorum Şuan CORSAIR GS700 Var Tak Çıkar Kablo Diye Aldım İncelemeden Alınca Her Yer Kablo Oldu Bu Yüzden Değiştirmek İstiyorum ve OCZ PSU Buldum Fiyatıda Uygun Geldi Size Danışmak İstedim OCZ Yukarıdaki Modeldeki PSU Nasıldır ? Almamı Tavsiye Edermisiniz ?

Şimdiden Teşekkürler.

Bende de GS700 vardı ses problemi için değiştirdim yeni seriyi alıcam ses problemi ortadan kaldırıldı yeni seride.

Yerine OCZ 750 Fata vermişlerdi tekrar geri verdim. Çok güvenilir durmuyor ve ses yapıyor bana göre.Karar sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lundy

quote:

Merhaba Arkadaşlar

Şimdiden Teşekkürler.

Bende de GS700 vardı ses problemi için değiştirdim yeni seriyi alıcam ses problemi ortadan kaldırıldı yeni seride.

Yerine OCZ 750 Fata vermişlerdi tekrar geri verdim. Çok güvenilir durmuyor ve ses yapıyor bana göre.Karar sizin.

Ses Problemi Derken Nasıl Bir Ses ?

• Fan çalışmaya başlarken çok itici bir ses çıkarıyordu. Youtubeda var örnekleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lundy

Fan çalışmaya başlarken çok itici bir ses çıkarıyordu. Youtubeda var örnekleri

Bende Fan Bilgisayar Açılırken Tek Ses Çıkarıyor Ondan Sonra Duruyor Dahada Çalışmıyor Duymadım Yani Benim CPU Girişindeki Kabloda Bişiler Var Ses Geliyor Elektrik Kaçağı Tarzı Değişik Bir Ses Geliyor :S
  • em2re4 kullanıcısına yanıt
    Ben 2-3 yil OCZ ModXStream'i sorunsuz kullandim. Dunyanin en sessiz guc kaynagi degildi ama rahatsiz edici bir ses yapmiyordu.
    Kablo yonetimi acisindan gercekten iyiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD Tavsiye
    12 ay önce açıldı
    SSD tavsiye
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuya Cevap Verenlere Teşekkür Ederim.
  • Arkadaşlar marka kötülemek kolay iştir, zira elektronikte herşey tamamen şans işidir, öncelikle bunu belirtiyim, aynı markayı sorunsuz kullanan bir çok kişi de mevcut, nasıl Corsair ya da Cooler Master'dan ya da T.Take'ten de şikayet eden varsa, Ocz'den de memnun kalmayanlar olabilir, bu yüzden genelleme yapmayın lütfen.
    ,

@em2re4

Ürünü ne kadara alacaksınız ve sistem bileşenleriniz nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Arkadaşlar marka kötülemek kolay iştir, zira elektronikte herşey tamamen şans işidir, öncelikle bunu belirtiyim, aynı markayı sorunsuz kullanan bir çok kişi de mevcut, nasıl Corsair ya da Cooler Master'dan ya da T.Take'ten de şikayet eden varsa, Ocz'den de memnun kalmayanlar olabilir, bu yüzden genelleme yapmayın lütfen.
    ,

@em2re4

+1

OCZ Fatality 550W var bende çıt çıkarmıyor performansıda çok iyi. ben şahsen sonuna kadar öneririm öyle sağlam ve güzel duruyor ki bana verdiği güvenle bir sonraki psu'm gene OCZ Fatality olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Kasım 2013; 13:51:06 >
  • Ben 550W OCZ Fatality kullanmıştım, sorunsuz ve seesiz bir güç kaynağıydı.
    Fakat şuan 750W seviyesinde en f/p ürün bu gözüküyor. Modüler olması da çok güzel. Highpower kullananlardan forumda fan sesi şikayeti pek görmedim.
    http://www.hepsiburada.com/liste/high-power-element-smart-750w-mavi-ledli-80-bronze-56a12v-power-supply-hp-ep-750s/productDetails.aspx?productId=bd303944&categoryId=1012

• Cevap Veren Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar marka kötülemek kolay iştir, zira elektronikte herşey tamamen şans işidir, öncelikle bunu belirtiyim, aynı markayı sorunsuz kullanan bir çok kişi de mevcut, nasıl Corsair ya da Cooler Master'dan ya da T.Take'ten de şikayet eden varsa, Ocz'den de memnun kalmayanlar olabilir, bu yüzden genelleme yapmayın lütfen.
    ,

@em2re4

+1

OCZ Fatality 550W var bende çıt çıkarmıyor performansıda çok iyi. ben şahsen sonuna kadar öneririm öyle sağlam ve güzel duruyor ki bana verdiği güvenle bir sonraki psu'm gene OCZ Fatality olacaktır.

bende imzama bakarsan kullanıyorum 3 senedir hiç ses çıkarmyıor ayrıca 649 watta kadar sorunsuz verebiliyor. dört dörtlük bir psu dur..

• em2re4 kullanıcısına yanıt
    hocam ocz fatal1ty 750w kullanıyorum sivrisinek kadar sessiz diyebilirim gayet memunum hatta psu için iyi bi özellik diye söylenen pc kapattıktan sonra 30 saniye kadar kendini sogutmaya devam ediyo fakat 12a kanalından gerçek650w veriyo sanırım üstündede öyle yazıyordu onuda göz önünde bulundurunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

,

@em2re4

+1

hocam bendede fatal1ty 750w varda aldıgımda üstünede bakmıstım 12a kanalından gerçek 650w güç veriyor bu gerçektende böylemi çünkü 750 yerine 650 almıs gibi bi insanın canını sıkan bi durumda

• quote:

Merhaba Arkadaşlar

Şimdiden Teşekkürler.

GS700 deki kaliteyi hiç bir üründe bulamazsın.
    2 revizyon var sizdeki hangisi.

Bendeki ilk rev. siyah ve otomatik fan-ı olmayandı, lakin uğultusu vardı.
    Sonraki 2.rev geldi tam bir tasarım harikası malzeme kalitesi vs..

Gel gör ki oto fan çıldırttı beni ...

2.el kısmından garantili güzel cihazlar bulabilirsin.

Şuan High Power kullanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.