Şimdi Ara

işlemci tavsiyesi için on dk lar acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemim anakart asus p5kpl-am se 775 pin işlemcim e2180 dcore 2.0 ram 2+1 667mhz kingston ekran kartı nvidia 9800gt 1gb 256 bit psu xsilence 400w
    bu sistemimdeki e2180 işlemcim yerine e6750 c2duo yada e7500 almak ıstıorm son dakıkalarım bu gece almam lazım sizce değiştririsem olmlu sonuc alırmıyım. crysis2 cod tarzı oyun oynayan biriyim... tşkler

• e7500 daha güzel olur . düşük detaylarda oynayabilirsiniz
  • düşük detaylarda kasmadan zaten işlemcim oynatıoda gözle görülür bi değişiklik olurmu 2180 e göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alo33

düşük detaylarda kasmadan zaten işlemcim oynatıoda gözle görülür bi değişiklik olurmu 2180 e göre :)

tabiki olur hocam
  • tşkler kardesmm
  • quote:

tşkler kardesmm

bişey değil kardeşim ben teşekkür ederim
  • şimdi sahibnden sitesiyle quad core q6600 aldım 180 ye inş memnu n eder beni
  • quote:

şimdi sahibnden sitesiyle quad core q6600 aldım 180 ye inş memnu n eder beni

Güzel tercih, güle güle kullan
  • eyvallah ama satıcı sitede kara listeye alınmıs allahdan getli alıs verıs yapıom para ıade edılıo az daha giriodu:D
  • En azından darboğaz yapmaz Q6600 ama 9800gt ekran kartından da pek fazla bişey beklemeyin.
  • quote:

eyvallah ama satıcı sitede kara listeye alınmıs allahdan getli alıs verıs yapıom para ıade edılıo az daha giriodu:D

geçmiş olsun hocam
  • EYVALLAH getli satıs yapan yok bndede nakıt yok e7500 aldım mecbur:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.